Kotimaiset esillepano- ja säilytysratkaisut Kolo Designilta

Kotimaiset puiset esillepano- ja säilytysratkaisut Kolo Designilta

Kolo Design valmistaa laadukkaat esillepano- ja säilytysratkaisut, jotka ovat funktionaalisia, ekologisia ja herättävät takuulla huomion!

Suunnittelemme ja toteutamme täysin toiveidenne mukaisesti yrityksenne brändiin soveltuvat säilytysratkaisut, mainostelineet, displayt, muut tuotteiden esillepanot sekä myymäläratkaisut.

Puu materiaalina herättää takuulla kiinnostuksen niin hyllyjen päädyissä, ständeissä kuin kylteissäkin! Jos haluat erottautua eduksesi – niin arvokkaan ulkonäön kuin vastuullisen valinnan osalta – valitse kotimainen ja ekologinen Kolo Design tuotteiden esillepanoon ja säilytykseen!

  • Kotimaista kestävää vaneria
  • Ekologinen & vastuullinen valinta
  • Oma suunnittelu
  • Brändisi mukaan yksilöidyt
Houkutteleva esillepano edistää myyntiä ja parantaa ostokokemusta

Houkutteleva esillepano edistää myyntiä ja parantaa ostokokemusta

Hyvin toteutettu esillepano herättää asiakkaan huomion ja vahvistaa brändin laatuvaikutelmaa. Mikäli tarjontaa on ympärillä paljon, niin mielenkiintoa herättävä esillepano on yksi parhaista keinoista houkutella asiakasta juuri teidän tuotteidenne pariin!

Esillepanon tehtävänä on vahvistaa positiivista mielikuvaa tuotteesta ja sen avulla voidaan näin vaikuttaa ostopäätöksen syntymiseen. Esillepanolla voidaan myös kertoa asiakkaalle miksi hän tarvitsee juuri kyseisen tuotteen ja korostaa siihen liittyviä tärkeitä myyntiargumentteja.

Suunnittelemme ja toteutamme brändillesi parhaiten sopivimmat ratkaisut täysin tarpeidenne pohjalta. Oma suunnittelupalvelumme ja markkinoiden edistyksellisin laitekanta mahdollistaa millintarkat sovitukset, halutut muodot, monipuoliset lasermerkinnät ja halutun pintakäsittelyn!

Kauneutta säilytykseen – tehokkuudesta tinkimättä

Kauneutta säilytykseen – tehokkuudesta tinkimättä

Kolo Design säilytysratkaisut ovat kauniita, kekseliäitä ja ennen kaikkea käytännöllisiä! Meiltä löydät tuotteet niin myymälöiden, toimistojen kuin kodin pientavaroiden säilytykseen ja esillepanoon.

Vaikka useiden toimistojen arkiaskareet ovat pitkälti siirtyneet digitaaliseen muotoon, on tietyille toimistotarvikkeille edelleen löydyttävä omat paikkansa. Kolo Designilta löydät niin kansiot, kynätelineet kuin myös pientavarasäilytykseen tarkoitetut lokerikot / seinähyllyt, joita tarvitaan edelleen jokaisessa toimistossa.

Koulumaailmaan olemme tuotteistaneet mm. kätevän kännykkätelineen, johon on helposti kerättävissä oppilaiden puhelimet oppitunnille saavuttaessa.

Esimerkkinä Kolo Design työkaluseinä

Esimerkkinä Kolo Design työkaluseinä

Kolo Designin oppilaitoksille tarkoitettu työkaluseinä on loistava esimerkki esteettisesti upeasta, mutta samalla äärimmäisen käytännöllisestä säilytys- ja esillepanoratkaisusta!

Kolo Design työkaluseinä on uusi toimiva tuotteistettu ratkaisu vanhaan tuttuun ongelmaan; miten saada työkalut pysymään siistissä järjestyksessä ja oikeilla paikoillaan siten, että oppilaat löytävät tarvitsemansa ja myös palauttavat työkalut oikeille paikoilleen.

Työkaluseinän yksi suurimmista eduista on se, että siitä voi irrottaa helposti ja vaivattomasti kokonaisia laatikoita oppilaiden käyttöön. Tämä toimii erityisesti pienempien oppilaiden kanssa, joille voi jakaa työkaluja suoraan työpöydille. Perinteisiin työkalukaappeihin verrattuna tilan tarve on pienempi ja seinäratkaisuun mahtuu noin kahden ja puolen työkalukaapin työkalut. Työkaluseinän järjestys on myös helposti vaihdettavissa ja näin harvemmin käytettyjä työkaluja voi varastoida seinän ylimpiin osiin.

Lue lisää referensseistämme työkaluseinän käyttökokemuksia. Psst! Työkaluseinän kaikki työkalut ovat myös saatavissa kauttamme. 

Kysy lisää: Jani Niemeläinen (050 540 3211 / jani.niemelainen@kolodesign.fi)

Tutustu referensseihimme

Tutustu referensseihimme

Olemme toteuttaneet vuosien varrrella paljon erilaisia säilytys- ja esillepanoratkaisuja, joista löydät lisäinfoa referenssiemme alta.

Kärkiosaamistamme ovat etenkin visuaalisesti näyttävät tuotetelineet, joita olemme toteuttaneet myymälöiden lisäksi paljon myös messuille ja muihin kaupallisiin tilaisuuksiin.

Oheisessa kuvassa on näkyvissä Vauhti Speed Oy:lle toteutettu "historiaseinä", joka on jatkumoa hyvin alkaneelle yhteistyöllemme suksivoidesarjan esittelytelineistä!

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan tarpeisiinne sopivinta ratkaisua!

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan tarpeisiinne sopivinta ratkaisua!

Jani Niemeläinen p. 050 540 3211
jani.niemelainen@kolodesign.fi