Jakotavarat

Kolo Design Jakotuotteet – Kotimainen ja vastuullinen vaihtoehto

KOLO Design jakotavarat ovat kestäviä sekä ekologisia arkipäiväisiä käyttötuotteita. Unohda muoviset jakotuotteet ja valitse tilalle kotimainen sekä ympäristöystävällinen avainlipputuote!

Puinen käyntikortti

alk. 0,85€ (ALV0%)
alk. 1,05€ (ALV24%)

Puinen avaimenperä, logolla

alk. 1,14€ (ALV0%)
alk. 1,41€ (ALV24%)

Puinen parkkikiekko koivu, neliö

alk. 3,73€ (ALV0%)
alk. 4,62€ (ALV24%)

Pulmapeli

alk. 7,74€ (ALV0%)
alk. 9,60€ (ALV24%)

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Unohda muovi!

Lopeta turhan muovikrääsän jakaminen ja valitse myös yrityksesi jakotavarat arvojesi perusteella, ympäristöä kunnioittaen. Kolo Design jakotavarat ovat valmistettu ekologisesta tammi- sekä koivuvanerista. Tuotteet ovat valmistettu luontoa kunnioittaen. Jakotavaramme ovat tuotteita, joita jokainen ihminen käyttää lähes päivittäin! Valitse jakotuotteiksi oikeasti hyödyllinen, käytännöllinen sekä pitkäikäinen puutuote turhan muovin sijaan.

Yrityksesi logolla

Kaikki jakotavaramme saat yrityksesi logolla merkattuna! Tämän ansiosta ne sopivat täydellisesti, esimerkiksi messuille tai muihin tapahtumiin, joissa yrityksesi on mukana. Voit antaa jakotuotteen asiakkaalle myös jokaisen onnistuneen kaupan yhteydessä. Pienet jakotavarat ja promotuotteet jättävät asiakkaalle positiivisen mielikuvan yrityksestäsi!

Kotimainen & Kestävä ratkaisu

Jakotavaramme valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa, kuten kaikki muutkin tuotteemme. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja ne kestävät käytössä pitkään. Kotimaisten puutuotteiden avulla pystyt viestimään myös yrityksesi arvoista ja näyttämään, että ympäristömme on sinulle tärkeä ja haluat pitää siitä huolta!

Yrityksellesi personoidut tuotteet

Voimme toteuttaa myöskin täysin sinun yrityksellesi räätälöityjä vaihtoehtoja sekä malleja! Esimerkiksi Parkkikiekkojen mallivaihtoehtoja on saatavilla paljon lisää ja avaimenperästä voidaan tehdä yrityksesi logon muotoinen. Jos yrityksellesi personoidut jakotuotteet kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan erilaisista mahdollisuuksista!