Juhlapäivät

Juhlapäivät - ainutlaatuiset lahjaideat jokaiseen juhlaan

Tyylikkäät kotimaiset puutuotteet sopivat lahjaksi moneen juhlaan! Lahjan voit personoida päivänsankarille tarkoitetulla henkilökohtaisella tekstikaiverruksella, jolloin lahjastasi tulee entistäkin ainutlaatuisempi!

Lahjansaajalle personoitu

Tee lahjastasi täysin lahjansaajan näköinen! Kaikki tuotteemme on mahdollista personoida laserkaiverruksen avulla. Päivämäärä, nimi, yhteinen muisto tai onnentoivotus tekee lahjastasi ainutlaatuisen. Sen avulla jätät myös lahjansaajalle unohtumattoman muiston itsestäsi sekä juhlapäivästä!

Erottuva lahja

Erotu joukosta antamalla lahjaksi kotimainen puutuote, muovi, metalli tai lasituotteen sijasta! Kaikki tuotteemme valmistetaan ekologisesta koivu- tai tammivanerista, eikä missään ole käytetty ollenkaan liimaa, nauloja tai ruuveja! Tuotteet kootaan patentoidun liitostekniikan avulla ja näin tuotteet saavat myöskin näyttävän ja ainutlatuisen ilmeen.

Kotimainen & Ekologinen

Kaikki Kolo Design tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Meille on myönnetty Avainlippu sekä Design From Finland- merkinnät. Valitsemalla lahjaksi meidän tuotteemme suosit suomalaista työtä ja annat samalla lahjan myös luonnolle! Valmistamme tuotteemme ympäristöä kunnioittaen uusiutuvista sekä hiilineutraaleista raaka-aineista!