Kampanjatuotteet

Kolo Design - Kampanjatuotteet

Tyylikkäitä, kotimaisia sekä ekologisia puutuotteita! Tuotteemme sopivat täydellisesti lahjaksi, kun ne personoidaan lahjansaajalle tarkoitetulla henkilökohtaisella tekstikaiverruksella!

Näytetään tuotteet 1 - 11 (11 tuotteesta)

Valmistujaislahjaksi

Kolo Designin kotimaiset puutuotteet ovat täydellinen lahjaidea ylioppilaalle sekä ammattiin tai korkeakoulusta valmistuvalle. Tyylikäs puutuote on unohtumaton lahja, kun siihen lisätään lahjansaajalle personoitu tekstikaiverrus. Päivämäärä, nimi tai onnentoivotus kaiverrettuna tuotteeseen tekee lahjastasi erottuvan sekä ikimuistoisen! Valikoimastamme löydät tuotteita myös juhlien koristeluun sekä näyttävän pukurusetin kruunaamaan juhlapukusi! Ja todistuksesi voit asettaa juhlavasti esille tyylikkäässä puisessa kansiossa.

Ympäristöystävällinen valinta

Tuotteemme on valmistettu ekologisesti sekä vastuullisesti luontoa kunnioittaen. Koivu- ja tammivanerista valmistetut tuotteet ovat tyylikkäitä, käytännöllisiä sekä ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään käytössä pitkään joten ne antavat iloa moneksi vuodeksi!

Suomalaisia puutuotteita

Kolo Design tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu omalla tehtaallamme Pohjois-Karjalassa, Joensuussa. Meille on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland - merkinnät.

Tekstikaiverrus

Tuotteemme voit halutessasi personoida henkilökohtaisen tekstikaiverruksen avulla! Tekstikaiverrus toteutetaan tuotteisiin lasermerkkauksen avulla, joten se ei myöskään kulu tuotteesta pois. Tekstikaiverrus tekee tuotteesta vieläkin arvokkaamman ja unohtumattomamman. Puutuotteet ovat myöskin oiva lahjaidea ja tekstikaiverruksen avulla teet lahjastasi varmasti ikimuistoisen!