Kampanjatuotteet

Kolo Design - Kampanjatuotteet

Tyylikkäitä, kotimaisia sekä ekologisia puutuotteita! Tuotteemme sopivat täydellisesti lahjaksi, kun ne personoidaan lahjansaajalle tarkoitetulla henkilökohtaisella tekstikaiverruksella!

Kodin sisustukseen!

Kolo Design tuotteet sopivat myös kodin sisustamiseen. Yksinkertaisuuden ja valmistusmateriaalin ansiosta tuotteet sopivat varmasti osaksi jokaisen kodin sisustusta! Tuotteet toimivat hyvin, esimerkiksi tuparilahjoina ja voit personoida lahjan haluamasi tekstikaiverruksen avulla! Kruunaa kotisi sisustus tai anna läheisellesi lahjaksi kotimaista designia!

Ympäristöystävällinen valinta

Tuotteemme on valmistettu ekologisesti sekä vastuullisesti luontoa kunnioittaen. Koivu- ja tammivanerista valmistetut tuotteet ovat tyylikkäitä, käytännöllisiä sekä ympäristöystävällisiä. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään käytössä pitkään joten ne antavat iloa moneksi vuodeksi!

Suomalaisia puutuotteita

Kolo Design tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu omalla tehtaallamme Pohjois-Karjalassa, Joensuussa. Meille on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland - merkinnät.

Tekstikaiverrus

Tuotteemme voit halutessasi personoida henkilökohtaisen tekstikaiverruksen avulla! Tekstikaiverrus toteutetaan tuotteisiin lasermerkkauksen avulla, joten se ei myöskään kulu tuotteesta pois. Tekstikaiverrus tekee tuotteesta vieläkin arvokkaamman ja unohtumattomamman. Puutuotteet ovat myöskin oiva lahjaidea ja tekstikaiverruksen avulla teet lahjastasi varmasti ikimuistoisen!