Kampanjatuotteet

Kolo Design – Kampanjatuotteet yrityksille

Anna asiakkaillesi, henkilöstöllesi tai yhteistyökumppaneillesi kotimainen sekä ekologinen avainlipputuote!

Valmistettu suomessa

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa. Tuotteet ovat valmistettu kotimaisista raaka-aineista. Kun valitset tuottemme yrityksesi liikelahjaksi tuet samalla kotimaista yritystä ja suomalaista työvoimaa. Yrityksellemme on myönnetty Design from Finland- merkintä ja tuotteemme ovat avainlipputuotteita.

Ekologisia puutuotteita

Kolo Design tuotteet ovat valmistettu ympäristöystävällisesti sekä luontoa kunnioittaen. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista hiilineutraaleista luonnonvaroista. Valitse yrityksesi liikelahjaksi kotimainen sekä ekologinen puutuote, turhan muovin sijasta. Valinnallasi viestit asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi yrityksesi arvoista ja omista henkilökohtaisista valinnoistasi ympäristömme puolesta.

Yrityksesi logolla

Kaikki tuotteemme saat yrityksesi logolla merkattuna! Logomerkkaus toteutetaan tuotteisiin laserkaiverruksena, joten tuotteisiin ei käytetä lainkaan haitallisia musteita. Logo merkataan yleisesti tuotteen etupuolelle, mutta halutessasi logon paikkaa voidaan myöskin vaihtaa. Yrityksesi logolla varustellun tuotteen avulla vahvistat brändiäsi ja saat taatun sekä pitkäaikaisen näkyvyyden logollesi.