Keittiö

Kolo Design keittiötuotteet – Arjen luksusta kodin sydämeen!

Käytännölliset ja kestävät Kolo Design keittiötarvikkeet ovat arkea helpottavia puutuotteita, joilla annat samalla viimeisen silauksen keittiösi sisustukseen!

Näytetään tuotteet 1 - 16 (16 tuotteesta)

Keittiön sisustus

Keittiön eli kodin sydämen sisustus on käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistämistä toimivaksi kokonaisuudeksi! Tietyllä tapaa tähän ajatukseen kulminoituu myös Kolo Design keittiötarvikkeiden suunnittelun lähtökohta! Kolo Design keittiötuotteet ovat funktionaalisia ja kestäviä, mutta samalla myös tyylikkäitä sisustusesineitä, joilla viimeistelet keittiön sisustuksen. Käyttämämme puiset materiaalit soveltuvat visuaalisesti lähes kaikkiin keittiöihin ja Kolo Design keittiövälineet ovat täynnä harkittuja yksityiskohtia, joilla korostat arvokkaasti keittiön sisustusta!

Tyylikkäät kattaukset

Tuotteistamme löydät monia tyylikkäitä helmiä koristamaan kattauksiasi. Puu jo pelkkänä materiaalina tuo kauneutta ja arvokkuutta ruokapöytään. Tammi- ja koivuvanerista valmistetut tuotteemme antavat loppusilauksen sekä arkisiin että juhlallisimpiin kattauksiin. Juhlapäivän tunnelmaa voit nostattaa myös yksinkertaisilla ja kauniilla kakkukoristeillamme.

Kahvinkeittoon

Päivän aikana keität ja juot kahvia useaan otteeseen. Muutamien vinkkien avulla kahvinkeittosi sujuu helpommin ja vaivattomammin! Suodatinpussit ovat yleensä sekaisin ympäri kaappia, mutta jos laittaisit ne suodatinpussitelineeseen niin ne löytyisi joka kerta nopeasti ja kaappikin pysyy siistimpänä. Ja kahvinpurut kannattaa tietysti säilyttää kahvirasiassa, jotta kahvi säilyy tuoreena ja aromikkaana pitkään! Kahvinkeittimen sekä kahvipannun puhdistus säännöllisin väliajoin on myöskin tärkeää, jotta voit nauttia raikkaan makuisesta kahvista!

Lahja kahvinystävälle

Kolo Design kahvisetti on täydellinen lahja jokaiselle suomalaiselle. Kahvisetti sopii niin syntymäpäivälahjaksi kuin myöskin tupaantuliaisiin tai vaikkapa yritysten liikelahjaksi! Näppärän kokoiseen kirjepostitettavaan pakettiin saadaan mahtumaan kahvirasia, suodatinpussiteline sekä pussinsulkijat. Lahjaa voit halutessasi personoida lisäämällä tuotteisiin tekstikaiverruksen.