Keittiö

Kolo Design keittiötuotteet – Arjen luksusta kodin sydämeen!

Käytännölliset ja kestävät Kolo Design keittiötarvikkeet ovat arkipäiväisiä käyttötuotteita jokaiseen kotiin. Puiset keittiötuotteet helpottavat arkea ja antavat samalla viimeistellyn ilmeen kattauksiin sekä keittiösi sisustukseen!

Näytetään tuotteet 1 - 16 (16 tuotteesta)

Keittiön sisustus

Keittiön eli kodin sydämen sisustaminen on käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistämistä toimivaksi kokonaisuudeksi! Kolo Design keittiötuotteet ovat käytännöllisiä ja kestäviä mutta samalla myös tyylikkäitä sisutusesineitä, joiden avulla viimeistelet niin kattaukset kuin keittiön sisustuksen. Keittiötuotteemme ovat monikäyttöisiä ja puu materiaalina sopii visuaalisesti lähes kaikkiin keittiöihin, näin keittiötuotteemme löytävät takuulla paikan jokaisesta kodista!

Kattausideoita

Keittiötuotteistamme löydät paljon erilaisia ratkaisuja viimeistelemään kattauksiasi! Puiset tarjoiluastiat ja pannunaluset tuovat kauneutta ja arvokkuutta ruokapöytään. Tammi- ja koivuvanerista valmistetut puiset keittiötuotteemme antavat ainutlaatuisen loppusilauksen sekä arkisiin- kuin juhlienkin kattauksiin. Valikoimastamme löydät myös erilaisiin juhlapäiviin sopivia kauniita ja yksinkertaisia kakkukoristeita onnentoivotuksilla sekä muilla teksteillä!

Vinkkejä kahvinkeittoon

Kahvi ja kahvinkeitto kuuluu osaksi jokaista päivää! Muutamien vinkkien avulla kahvinkeittosi sujuu helpommin ja saat kahvistasi takuulla hyvän makuista. Suodatinpussit ovat usein sekaisin ympäri kaappia, kun säilytät suodatinpussit suodatinpussitelineessä ne pysyvät siistissä järjestyksessä, käden ulottuvilla aina kun tulet keittämään kahvia. Muista annostella vesi ja kahvi oikeassa suhteessa, jotta kahvistasi ei tule liian vahvaa tai laihaa. Voit tarkistaa annosteluohjeet kahvipakkauksesta. Kahvin oikeaoppinen säilyttäminen on tärkeää, että kahvi säilyy tuoreena ja aromikkaana pidempään. Kolo Design kahvirasia sopii kahvin säilytykseen ja se on suunniteltu 500 g kahvipaketille. Kahvinkeittimen sekä kahvipannun puhdistus säännöllisin väliajoin on myös tärkeää, jotta voit nauttia raikkaan makuisesta kahvista!

Keittiötuotteet lahjaksi

Kolo Design keittiötuotteet ovat arkipäiväisiä käyttötuotteita jokaiseen kotiin, joten ne sopivat hyvin myös lahjaksi! Täydellinen lahjaidea jokaiselle kahvinystävälle on Kolo Design kahvisetti. Kun taas Tarjoilusetti sopii niin syntymäpäivälahjaksi kuin joululahjaksikin. Puiset pannunaluset ovat täydellinen vieminen tupaantuliaisiin, uuteen kotiin tai lahjaksi ystävälle. Lahjan voit personoida sen saajalle tarkoitetulla henkilökohtaisella tekstikaiverruksella!