Kello, tammi, 50cm, tuntiviivoilla

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 61,50€ 58,43€ 55,35€
Alennus - 5% 10%
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kello, tammi 

 

Tamminen KOLO design kello on näyttävä sisustuselementti ja huoneen katseenvangitsija. Ajaton muotoilu ja laadukas materiaali takaavat pitkän käyttöiän. KOLO design tammikello sopii yhtälailla kaupunkikodin kuin kesähuvilankin ajannäyttäjäksi. Arvokas tammikello on oivallinen lahjaidea hää- ylioppilas- tai syntymäpäivälahjaksi. 

KOLO design tammikello valmistetaan ekologisesta öljytystä tammivanerista. Kellojemme numerot ja tuntiviivat on tehty vaneriin leikkaamalla. Kello toimitetaan käyttövalmiina, eikä se vaadi kokoamista kuten useat muut KOLO designin tuotteet. Kellossa on laadukas ja hiljainen saksalainen koneisto. Voit ripustaa kellon seinälle tai asettaa pöydälle mukana tulevalla pöytätelineellä. Pakkaus sisältää pariston (AA). 

Kelloon on mahdollista saada henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena kellon taakse. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

 

Koko: halkaisija 50cm

Materiaali: Tammivaneri, öljytty 

Paino pakkauslaatikon kanssa: 910g 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio