Kellot

Kolo Design Sisustuskellot – viimeistelee kodin sisustuksen

Tyylikäät suomalaiset sisustuskellot sopivat varmasti jokaisen kodin sisustukseen ajattoman muotoilun ansiosta! Kellon voit antaa myös lahjaksi sekä se soveltuu hyvin myöskin yritysten liikelahjaksi.

Näytetään tuotteet 1 - 15 (15 tuotteesta)

Suomalainen sisustuskello

Kaikki Kolo Design kellot ovat suunniteltu ja valmistettu omalla tehtaallamme Joensuussa. Kaikki tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja niillä on myös Design from Finland –merkinnät. Tyylikäs puinen sisustuskello antaa täydellisen loppusilauksen kotiisi ja valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva kello. Yksinkertaiset sekä kauniit puukellot sopivat täydellisesti sisustamiseen.

Laadukkaat materiaalit

Puiset kellomme ovat valmistettu ekologisesta tammi- tai koivuvanerista. Kolo Design kellot ovat vastuullinen sekä ympäristöystävällinen valinta ja ne kestävät käytössä pitkään. Kellojen numerot ja tuntiviivat on tehty vaneriin leikkaamalla, joten tuotteeseen ei käytetä ollenkaan musteita tai muita haitallisia aineita. Kelloissa tikittää laadukas saksalainen voimakoneisto. 

Seinäkello ja pöytäkello samassa paketissa

Kellon voit sijoittaa minne vain! Kolo Design Sisustuskello on suunniteltu seinäkelloksi, mutta kehittelemämme pöytätelineen ansiosta sen voi nyt asentaa myöskin tasopinnoille! Joten on varmaa, että jokaisesta kodista löytyy tälle kellolle sopiva paikka. Keittiöstä, olohuoneesta, makuuhuoneesta tai mistä vaan mihin ikinä keksit kellon sijoittaa. Eikä yrityksen seiniäkään pidä unohtaa, kello on tärkeä lisä myös työpaikoille rytmittämään työpäivän kulkua!

Persoonallinen lahjaidea

Anna lahja joka kestää aikaa! Ajaton sisustuskellomme sopii mainiosti vaikkapa valmistujaislahjaksi tai häälahjaksi ja on sopiva myöskin tupaantuliaisiin! Lahjan voit personoida henkilökohtaisella tekstikaiverruksella! Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksen avulla kellon takaosaan.