Kellot

Kolo Design Sisustuskello – viimeistelee kodin sisustuksen

Tyylikäs suomalainen sisustuskello sopii varmasti jokaisen kodin sisustukseen. Kellon voit antaa myös lahjaksi ystävälle sekä se soveltuu hyvin myös yritysten liikelahjaksi.

Näytetään tuotteet 1 - 10 (10 tuotteesta)

Suomalainen designkello

Kaikki Kolo Design kellot ovat suunniteltu ja valmistettu omalla tehtaallamme Joensuussa. Kello on avainlipputuote ja se on saanut myös Design from Finland –merkinnän. Tyylikäs sisustuskello antaa täydellisen loppusilauksen kotiisi ja valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle sopiva kello. Yksinkertaiset sisustuskellomme sopivat täydellisesti sisustamiseen.

Ekologiset materiaalit

Puinen kello voidaan valmistaa koivu- tai tammivanerista. Kolo Design kellot ovat ympäristöystävällinen valinta ja ne kestävät käytössä pitkään. Kellojen numerot ja tuntiviivat on tehty vaneriin leikkaamalla, joten tuotteeseen ei käytetä ollenkaan musteita tai muita haitallisia aineita. Kelloissa tikittää laadukas ja hiljainen saksalainen koneisto.

Seinäkello ja pöytäkello samassa paketissa

Kellon voit sijoittaa minne vain! Kolo Design Sisustuskello on suunniteltu seinäkelloksi, mutta kehittelemämme pöytätelineen ansiosta sen voi nyt asentaa myöskin tasopinnoille! Joten on varmaa, että jokaisesta kodista löytyy tälle kellolle sopiva paikka. Keittiöstä, olohuoneesta, makuuhuoneesta tai mistä vaan mihin ikinä keksit sijoittaa kellon. Eikä yrityksen seiniäkään pidä unohtaa, kello on tärkeä lisä myös työpaikoille!

Persoonallinen lahjaidea

Anna lahja joka kestää aikaa. Ajaton sisustuskellomme sopii mainiosti vaikkapa valmistujaislahjaksi tai häälahjaksi ja on sopiva myöskin tupaantuliaisiin! Lahjan voit personoida henkilökohtaisella tekstikaiverruksella! Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksella kellon takaosaan.