Kellot - Katselukertoja logollesi

Kolo Design Kellot - Katselukertoja logollesi

Tyylikkäät ja yksinkertaiset puiset sisustuskellot yrityksesi logolla! Kellot sopii niin koteihin kuin yritysen tiloihin. Logomerkkauksen ansiosta saat "loputtoman määrän" katselukertoja logollesi!

Näytetään tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta)

Katselukertoja logollesi

Jokainen katsoo kelloa useaan kertaan päivän aikana. Ruokatauolle lähtiessä, kokoukseen valmistautuessa, kotiinlähtöä suunnittelessa. Jos kellossa, jota katsotaan satoja kertoja päivässä olisi kaiverrettuna myös yrityksesi logo, se saisi yhtämonta katselukertaa aivan huomaamatta. Kolo Desgin kelloihin voidaan kaiverretaan yrityksesi logo! Näin logosi jää alitajuntaisesti ihmisten mieleen ja brändisi vahvistuu jokaisella vilkaisulla!

Toimitilojen sisustukseen

Kello yrityksesi logolla sopii niin työhuoneiden, liiketilojen, taukotilojen kuin minkä tahansa muunkin yrityksesi toimitlian sisustukseen. Tyylikkäät puiset kellot viimeistelevät toimitilojesi sisustuksen ja samalla saat logosi tyylikkäästi ja arvokkaasti esille. Puiset kellott antavat viimeistellyn loppusilauksen yrityksesi ilmeeseen!

Seinäkello ja pöytäkello samassa paketissa

Kaikki kellomme ovat suunniteltu sopivaksi sekä seinä- että pöytäkelloksi. Jokaisen kellon mukana tulevan pöytätelineen ansiosta kellon voi asettaa halutessaan myös tasopinnalle kuten lipaston tai pöydän päälle! Tämän ansiosta kellot sopivat taatusti jokaiseen kotiin sekä toimistoon ja kello löytää taatusti arvoisensa paikan.

Yrityslahjaksi

Puinen kello ekologinen sekä kotimainen valinta yrityslahjaksi! Kolo Desgin kellot sopivat niin henkilöstön kuin yhteistyökumppanien muistamisiin. Tyylikäs sisustuskello ilahduttaa saajaansa takuulla ja jokainen keksii kellolle käyttöä. Valitse yrityslahjat arvojenne perusteella, tutustu kellovalikoimaamme ja pyydä tarjous yrityksesi logolla!