Kellot - Katselukertoja logollesi

Kolo Design kellot – yrityksesi logolla

Tyylikäs ja yksinkertainen puusta valmistettu kello yrityksesi logolla, joka varmistaa "loputtoman määrän" katselukertoja logollesi!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Näytä yrityksesi arvot myös käytännössä

Kun valitset yrityksesi liikelahjaksi muovituotteiden sijaan ekologisen sekä kotimaisen puutuotteen, niin viestit valinnallasi asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi yrityksesi arvoista. Ole vastuullinen ja valitse ympäristömme puolesta kestävin ja ekologisin ratkaisu!

Katselukertoja logollesi

Kelloa vilkaistaan useaan kertaan päivän aikana. Ruokatauolle lähtiessä, päivän kulkua seuratessa, seuraavaan kokoukseen valmistautuessa... Mieti, jos kellossa, jota katsotaan satoja kertoja päivässä olisi yrityksesi logo? Miten paljon se saisikaan katselukertoja aivan huomaamatta. Meillä se onnistuu! Kellojen etuosaan kaiverretaan sinun logosi lasermerkkauksen avulla. Näin yrityksesi logo jää alitajuntaisesti ihmisten mieleen ja brändisi vahvistuu jokaisella vilkaisulla!

Suomalaista puumuotoilua

Suunnittelemme ja valmistamme Kolo Design –kellot itse. Kellot ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niille on myönnetty myös Design from Finland –merkintä.

Sisusta toimistosi

Työhuoneen sisustus on tärkeää myös työssä viihtymisen kannalta. Sisusta firmasi tilat tyylillä ja aseta samalla  logosi tyylikkäästi ja arvokkaasti esille. Kolo Design yrityskellot sopivat työhuoneisiin, taukotiloihin, liiketiloihin tai oikeastaan aivan kaikkiin yrityksesi tiloihin, minne ikinä keksitkään sen sijoittaa. Yrityskellot luovat loppusilauksen työpaikallesi!