Kynäteline

  • Katselukertoja logollesi!
  • Helppo postittaa!
  • Hyödyllinen käyttötuote!
  • Suoraan päättäjien pöydälle!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Etsitkö toimistoosi tyylikästä säilytysratkaisua kynille? Kolo Design kynäteline on yksinkertainen ja ajaton vaihtoehto niin kotikonttoriin kuin työpaikallekin. Öljytty tammivaneri on yhtä aikaa sekä moderni että perinteinen materiaali ja tämä selkeälinjainen kynäteline sopiikin näin ollen hyvin erilaisten toimistojen sisustukseen.

Kolo Design tuotteet muuntuvat monenlaiseen käyttöön, eikä tämä ole poikkeus. Kynäpurkki sopii yhtä hyvin myös yritysten keittiöiden tai ravintoloiden aterintelineeksi. Järjestä lusikat, haarukat ja veitset kauniisti omiin telineisiinsä!

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada logomerkintä, joka toteutetaan lasermerkkauksena. Kynätelineessä merkkaus tulee eteen alas. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

Mitat (valmis tuote): korkeus 100 mm, leveys 75 mm, syvyys 65 mm

Mitat (pakkauslaatikko): 245 mm x 100 mm x 15mm

Materiaali: öljytty tammivaneri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio