Kynäteline

  • Katselukertoja logollesi!
  • Helppo postittaa!
  • Hyödyllinen käyttötuote!
  • Suoraan päättäjien pöydälle!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Etsitkö toimistoosi tyylikästä säilytysratkaisua kynille? KOLO design kynäteline on yksinkertainen ja ajaton vaihtoehto niin kotikonttoriin kuin työpaikallekin. Öljytty tammivaneri on yhtä aikaa sekä moderni että perinteinen materiaali, ja tämä selkeälinjainen kynäteline sopiikin näin ollen hyvin erilaisten toimistojen sisustukseen.  KOLO design kynäteline laittaa järjestykseen myös lasten kirjoituspöydät sekä pitää tallessa keittiöstä alituiseen häviävät kynät.

 

KOLO design tuotteet muuntuvat monenlaiseen käyttöön, eikä tämä ole poikkeus. Kynäpurkki sopii yhtä hyvin myös aterintelineeksi. Järjestä lusikat, haarukat ja veitset kauniisti omiin telineisiinsä arkiselle ruokapöydälle, tai juhlien pitopöydän koristukseksi.  Aterinteline sopii myös vaikkapa aamiaiskaappiin lusikoiden säilyttäjäksi, ja kuka kieltää laittamasta siihen hiusharjoja tai sukkapuikkojakaan. 

 

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada logokaiverrus, joka toteutetaan lasermerkkauksena. Kynätelineessä merkkaus tulee eteen alas. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

 

 

mitat (valmis tuote): korkeus 100mm, leveys 75mm, syvyys 65mm

mitat (pakkauslaatikko): 245 x 100 x 15mm

materiaali: öljytty tammivaneri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio