Lahjaideat

Ilahduta läheistäsi personoidulla Kolo Design lahjalla!

Kotimaiset Kolo Design tuotteet ovat ekologisia, toiminnallisia ja pitkäikäisiä koko perheen lahjoja!

Olemme koostaneet alapuolelle muutamia lahjaideoita erilaisten teemojen ympärille helpottaaksemme lahjaideointia. Etsitpä siis syntymäpäivälahjaa, nimipäivälahjaa tai vaikkapa häälahjaa, keksit varmasti hienon ja tarkoituksenmukaisen lahjaidean yhdistämällä siihen sopivan Kolo Design tuotteen.

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden personoida lahjan, jolloin jokainen lahja on varmasti uniikki! Yksinkertaisimmillaan tämä onnistuu kaiverruspalvelumme kautta, mutta myöt muut personoinnit ovat mahdollisia ja autamme myös mielellämme sinua ideoimaan lahjansaajalle juuri sopivan kokonaisuuden!

Kolo Design valmistaa tuotteet ekologisesta koivu- ja tammivanerista, jonka raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu ja näin otamme vastuuta maapallomme tulevaisuudesta huolehtimalla metsiemme uudelleen kasvusta. Kolo Design lahjat ovat hyvän mielen tuotteita, joita voit antaa eteenpäin luottaen siihen, että lahjansaaja saa takuulla pitkäikäisen ja luonnon resursseja kunnioittavan lahjan – unohtamatta kuitenkin sitä, että ekologinenkin lahja voi olla myös hauska ja kekseliäs!

Mikäli haluat personoida lahjan pidemmälle, kuin mihin verkkokaupastamme löytyvät vakiotyökalut antavat suoraan mahdollisuuden, niin voit ottaa meihin yhteyttä. Voimme tarvittaessa räätälöidä pintakäsittelyn, kuvakaiverrukset ja hankkia myös tarvittavat tykötarpeet!

Meiltä saat myös erilaiset yrityslahjat!