Lahjapaketit - Valmiit liikelahjaideat

Kolo Design Lahjapaketit – yrityksesi liikelahjaksi

Valitse yrityksesi liikelahjaksi ekologiset ja kotimaiset avainlipputuotteet yrityksesi logolla! Tuotepaketeistamme löydät tyylikkäitä ja käytännöllisiä lahjaideoita henkilöstölle, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.

Näytetään tuotteet 1 - 5 (5 tuotteesta)

Yrityksesi logolla

Kaikki tuotteemme saat yrityksesi logolla! Logo toteutetaan tuotteisiin lasermerkkauksen avulla, joten tuotteisiimme ei käytetä lainkaan haitallisia musteita. Myös suurimpaan osaan tuotepakkauksista voidaan toteuttaa haluamasi tervehdysteksti!

Postituspalvelu

Hyödyntämällä postituspalveluamme voimme lähettää tilaamasi tuotteet suoraan asiakkaillesi. Kun tuotteet lähtevät tehtaaltamme ilman ylimääräisiä välikäsiä säästämme sinun aikaasi sekä ympäristöämme. Nyt voit siis tilata lahjat koko henkilöstöllesi ympäri suomea tai vaikkapa maailmaa vaivattomasti ja helposti!

Jokaiselle sopiva lahja

Tuotepaketeistamme löydät paljon valmiita lahjaideoita henkilöstölle, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Kotimaiset puutuotteet ovat ekologinen sekä ympäristöystävällinen valinta yrityksesi liikelahjaksi! Anna liikelahjaksi kestävä ja käytännöllinen avainlipputuote!