Lahjarasiat

Kolo Design Lahjarasiat - ainutlaatuinen tapa antaa lahja!

Puiset lahjarasiat jättävät ainutlaatuisen muiston juhlapäivästä! Puurasia on ekologinen, kotimainen sekä kestävä vaihtoehto. Lahjansaajalle personoitu lahjarasia on tyylikäs ja unohtumaton tapa antaa lahja läheisellesi!

Näytetään tuotteet 1 - 25 (25 tuotteesta)

Personoitu lahja

Lahjarasiamme voit personoida lahjansaajalle tarkoitetulla tekstikaiverruksella. Päivämäärä, nimi, yhteinen muisto tai onnentoivotus kaiverrettuna rasiaan tekee lahjastasi vielä arvokkaamman ja unohtumattoman! Tekstikaiverrus toteutetaan rasiaan lasermerkkauksen avulla, joten lämmin muisto mukavasta juhlapäivästä säilyy pitkään. Puinen rasia on kestävä, joten sitä voi myöhemmin hyödyntäämyös muiden esineiden säilytykseen.

Tyylikkäämpi paketti lahjallesi

Entäpä jos paketoisit lahjan lahjapaperin sijasta personoituun puurasiaan? Valikoimastamme löydät myös eri kokoisia lahjarasioita tyhjillään. Niiden sisälle voit pistää mitä ikinä keksitkään! Makeisia, kummilusikan, korun, rannekellon tai koriste-esineen, tämä lista on loputon ja vain mielikuvitus on rajana!

Lahja jokaiseen tilanteeseen

Kolo Designin lahjarasioista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto monenlaisiin juhliin kuten esimerkiksi valmistujais- hää- tai kastelahjaksi. Personoidut rasiat sopivat myös syntymäpäiviin ja läheisten sekä ystävien muistamiseen! Voit kiittää helposti vaikkapa kalakaveria antamalla Uistimen lahjarasiassa ja toivottamalla ”Kireitä siimoja!” tai ”Kalaonnea!”, tai antamalla neulomisesta pitävälle lahjaksi sukkapuikot ja puikkomitan tyylikkäästi puisessa lahjarasiassa.

Muista vaikka et pääsisi paikalle

Voimme postittaa tilauksesi suoraan tehtaaltamme lahjan saajalle ilman ylimääräisiä välikäsiä. Vaikka et itse pääsisi juhliin paikalle voit silti antaa personoidun, tyylikkään ja aidosti kotimaisen lahjan! Syötä lahjansaajan tiedot tilauksen toimitusvaiheessa niin me hoidamme loput!