Lahjasetit

Kolo Design Tuotepaketit – valmiita lahjaideoita

Tuotepaketeistamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto moneen erilaiseen juhlaan, lahjaksi tai vaikkapa mökille viemisiksi!

Näytetään tuotteet 1 - 6 (6 tuotteesta)

Lahjoja moneen tilanteeseen

Tuotepaketeistamme löytyy lahjoja jokaiseen juhlaan. Kalastavalle syntymäpäiväsankarille uistin lahjarasiassa tai kahvista pitävälle kahvisetti. Kesän mökkijuhliin tuliaisiksi sopii tietysti saunasetit tai linnunpönttö suklaan kera ilahduttamaan mökkiläisiä vuodesta toiseen! Häihin ja ristiäisiin sopivat pukurusetit lahjarasiassa, jotka tuovat tyylikästä lisää juhlapäivään ja antavat unohtumattoman muiston ihanista juhlista! Tuotepaketteja voit käyttää myöskin yrityksesi liikelahjoina.

Tekstikaiverrus

Tuotteisiimme saat myös henkilökohtaisen tekstikaiverruksen! Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksen avulla, joten tuotteisiin ei käytetä lainkaan haitallisia musteita. Tekstikaiverruksen avulla teet lahjasta unohtumattoman sekä lahjansaajalle personoidun!

Postitus suoraan lahjansaajalle

Suurinosa tuotepaketeistamme ovat kirjepostitettavia. Voimme postittaa tilaamasi tuotteen myöskin suoraan lahjansaajalle ja näin sinä säästyt ylimääräiseltä vaivalta. Kun paketit lähtee suoraan tehtaaltamme lahjansaajalle vähennämme samalla myös ympäristön kuormitusta.