Lelut ja pelit

Kolo Design Lelut ja pelit – kotimaisuutta leikkeihin

Kotimaisia puutuotteita, jotka sopivat monenlaisiin leikkeihin sekä peleihin! Päästä mielikuvituksesi valloilleen tuotteidemme avulla. Kolo Design lelut ja pelit sopivat hyvin myöskin lahjaksi, esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhliin!

Näytetään tuotteet 1 - 6 (6 tuotteesta)

Kehitä mielikuvitusta

Lapset oppivat parhaiten leikin avulla. Tuotevalikoimastamme löydät KOLOpalikat –rakennuspalikkasarjan, jonka avulla lapset voivat kehittää hahmottamista sekä motorisia taitoja. Paloja voi yhdistellä monella eri tavalla ja niistä saa rakennettua niin yksinkertaisia muutaman palan rakennelmia kuin monen palan näyttäviä kokonaisuuksiakin!

Askarteluun

Lelutuotteistamme löydät myöskin askarteluun tarkoitettuja askarteluboxeja. Askarteluboxit sisältää tuotannosta ylijääneitä vanerinpaloja. Laatikossa on monia erilaisia vanerinpaloja ja jotkut saattavat olla myöskin värjättyjä. Vanerinpalat sopivat täydellisesti askarteluun!

Kotimaisia puutuotteita

Kaikki Kolo Design lelut ja pelit ovat valmistettu ekologisesta koivuvanerista ympäristöä kunnioittaen. Lapsiesi lelujen ei aina tarvitse olla muovia vaan ne voivat olla myöskin kotimaista puuta. Lelut ovat suunniteltu käyttöön, joten ne on tehty kestämään leikeissä pitkään.