Miksi KOLO Designia liikelahjaksi?

 

  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Ympäristöystävällinen ja vastuullinen
  • Tyylikkäitä ja käytännöllisiä
  • Tuotteet omilla logoilla ja pakkauksilla
  • Helposti postitettavat pakkaukset ja postituspalvelu
  • Nopea toimitusaika

 

HELPOSTI POSTITETTAVAT VALMIIT LAHJAPAKETIT

Valikoimastamme löytyy paljon helposti postitettavia tuotteita, jotka on pakattu valmiiksi lahjapakkaukseen. Pakkaus kulkee kätevästi kirjepostina suoraan postilaatikkoon. KOLO Design tarjoaa liikelahjoille myös postituspalvelun. Tilaamalla liikelahjat valmiiksi asiakkaalle toimitettuna, ne pakataan ja lähetetään suoraan tehtaalta ilman ylimääräisiä välikäsiä.

Linnunpönttö ja Fazer suklaa

Linnunpönttö ja Fazer suklaa

Tämä lahja piristää arkea ja tuo varmasti hymyn huulille. Sen avulla on helppo muistaa esim. henkilökuntaasi tai liikekumppaneitasi vaikkapa suoraan heidän etätyöpisteelle.

 

Hinnat alk. 22,90 euroa / kpl (ALV 0%)

Kysy tarjous
Kahvisetti

Kahvisetti

Tämä kahvinystävän lahjapakkaus ”Kahvisetti M” sisältää tammisen kahvirasian, pussinsulkijat, suodatinpussitelineen, suklaakonvehteja sekä tervehdyksen pakkaukseen.

 

Hinnat alk. 29,70 euroa / kpl (ALV 0%)

Kysy tarjous
Saunasetti

Saunasetti

KOLO design saunasetti on täydellinen liikelahjalahjaidea lomakauden alkuun tai jouluun. Setti sisältää tulitikkurasiatelineen sekä saunamittarin, jotka on pakattu omaan, tyylikkääseen lahjarasiaamme.

Hinnat alk. 27.40 euroa / kpl (ALV 0%)

Kysy tarjous

UUTUUS TUOTTEITA!

Viinipullopakkaus ”Linnunpönttö”

Viinipullopakkaus ”Linnunpönttö”

Näyttävä lahjapakkaus erilaisille pulloille, joka voidaan hyödyntää jälkeenpäin myös näyttävänä linnunpönttönä. Lahjapakkauksen etureunaan voidaan laser merkata yrityksenne logo, joka näkyy pitkään. 

Kysy tarjous
Puiset parkkikiekot

Puiset parkkikiekot

Edullinen ja hyödyllinen tuote jokapäiväiseen käyttöön. Parkkikiekkoja on saatavana useita eri malleja tammi- tai koivupinnalla ja niihin voidan lasermerkata yrityksenne logo.

 

Kysy tarjous
Upeat sisustuskellot

Upeat sisustuskellot

Todella näyttävät kotimaiset KOLO design sisustuskellot sopivat niin kotiin kuin työpaikalle. Voidaan ripustaa seinäkelloksi tai asettaa pöytäkelloksi. Kelloja on saatavana useita eri malleja tammi- tai koivupinnalla ja niihin
voidaan lasermerkata yrityksenne logo.

Kysy tarjous


 Voit tutustua ja tilata tuotteitamme myös suoraan verkkokaupassamme >> 

 


 

Tarvitsetko messuille tai tapahtumiisi edullisia jakotuotteita, joista yrityksenne muistetaan pitkään?

 

Pienet jakotavarat, promotuotteet tai liikelahjat auttavat jättämään positiivisen mielikuvan yrityksestäsi asiakkaan mieleen. Jakolahjaksi sopivia tuotteita meillä on mm. puiset avaimenperät, parkkikiekot, jääraapat ja kortit. Kaikki tuotteet voidaan yksilöidä näkyvästi lasermerkkaamalla yrityksesi logo ja viesti siihen. Malleja on useita, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja eri vaihtoehdoista.

 


Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa ilmainen tuotemalli


 

Luonto kiittää

 

KOLO Design valmistaa tuotteet ekologisesta koivu- ja tammivanerista, jonka raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu ja näin otamme vastuuta maapallomme tulevaisuudesta huolehtimalla metsiemme uudelleen kasvusta.

Antamallasi liikelahjalla kerrot yhteistyökumppanillesi yrityksesi arvoista sekä omista henkilökohtaisista valinnoistasi ympäristömme puolesta. Ekologinen, uusiutuvasta materiaalista valmistettu tuote on kestävä ja ympäristöystävällinen.

 

Kekseliäitä ratkaisuja

 

Ainutlaatuisen liitostekniikan ansiosta KOLO Design tuotteet kootaan ilman ruuveja, liimaa tai työkaluja. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla palapelimaisten tuotteiden kasaaminen käy näppärästi, ja ne ovat muutamassa minuutissa käyttövalmiita.

Koottavan rakenteen etuna on myös pieni pakkaus. Niitä on helppo ottaa muutamia kappaleita mukaan päivän asiakastapaamisille. Muovittoman ja metallittoman rakenteen ansiosta KOLO Design tuotteet kulkevat lentokoneessakin käsimatkatavaroissa. Pakkauksen kannessa komeilevat Avainlippu- ja Design from Finland merkit kertovat myös ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille sen sisältävän suomalaista designia.

 

Tuote ja pakkaus yrityksesi omalla värillä ja logolla

 

KOLO Design tuotteet on mahdollista tilata yrityksesi omalla värillä ja logolla. Laserkaiverruksella toteutettava merkkaus mahdollistaa monimutkaistenkin kuvioiden tekemisen vanerin pintaan.

KOLO Designin uutena palveluna on pakkauksen suunnittelu ja toteutus. Yhdessä kumppaneidemme kanssa teemme yrityksellesi yksilöllisen pakkauksen. Sen värimaailma, design ja viesti on suunniteltavissa omiin tarpeisiisi sopivaksi.

KOLO Design tarjoaa liikelahjoille myös postituspalvelun. Tilaamalla liikelahjat valmiiksi asiakkaalle toimitettuna, ne pakataan ja lähetetään Kolo Designin tehtaalta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kompaktin kokoiset pakkaukset kulkevat edullisesti kirjeenä tai maksikirjeenä suoraan asiakkaasi postilaatikkoon. Myös postituspaketti voidaan suunnitella oman yrityksesi väreihin.

 


 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus! Voit myös tilata ilmaisen tuotemallin.


SINUA PALVELEVAT

Jani Niemeläinen, puh. 050 540 3211, jani.niemelainen (at) kolodesign.fi