Miksi KOLO Designia liikelahjaksi?

 

  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta
  • Tyylikkäitä ja käytännöllisiä tuotteita
  • Tuotteet omilla logoilla ja pakkauksilla
  • Helposti postitettavat pakkaukset ja postituspalvelu
  • Nopea toimitusaika

 

Kolo Design Kellot

Kolo Design Kellot

Tyylikkäät ja ajattomat sisustuskellot sopivat sekä seinä- että pöytäkelloksi! Kello pääsee kerta kerrasta käyttöön ja se antaa lukemattoman määrän katselukertoja logollesi. 

Hinnat alk. 35,60 euroa / kpl (ALV 0%)

Kysy tarjous
Retkijuoma-astiat lahjarasiassa

Retkijuoma-astiat lahjarasiassa

Kupilkan kuksa sekä snapsikuksa tyylikkäässä Kolo Designin puisessa lahjarasiassa. Lahja kannustaa saajaansa lähtemään luontoon ja sen ansiosta myös vireystaso pysyy korkealla! Rasian voidaan kaivertaa yrityksesi logo!

Hinnat alk. 26,45 euroa / kpl (ALV 0%)

Kysy tarjous
Saunasetti, pellavaliinalla

Saunasetti, pellavaliinalla

KOLO design saunasetti sopii täydellisesti, esimerkiksi henkilöstö-, asiakas-, sekä eläkemuistamisiin. Setti sisältää puisen saunamittarimme sekä Finkonian suomalaisen pellavalaudeliinan, jotka pakataan tyylikkääseen postituspakettiin!

Hinnat alk. 25,70 euroa / kpl (ALV 0%)

Kysy tarjous

Viinipullopakkaus ”Linnunpönttö”

Viinipullopakkaus ”Linnunpönttö”

Näyttävä lahjapakkaus erilaisille pulloille, joka voidaan hyödyntää jälkeenpäin myös näyttävänä linnunpönttönä. Lahjapakkauksen etureunaan voidaan laser merkata yrityksenne logo, joka näkyy pitkään. 

Kysy tarjous
Puiset Jakotuotteet

Puiset Jakotuotteet

Valitse myös yrityksesi jakotuotteet arvojenne mukaisesti! Ekologiset sekä kotimaiset tuotteet yrityksesi logolla sopivat hyvin, esimerkiksi messuille ja tapahtumiin viestimään yrityksesi arvoista. Valitse hyödyllinen, käytännöllinen sekä pitkäikäinen puutuote turhan muovin sijaan!

Kysy tarjous
Kotimaiset palkinnot

Kotimaiset palkinnot

Haluamme muuttaa palkintokulttuuria kotimaisten puusta valmistettujen palkintojen avulla! Palkinnot voidaan personoida täysin seuralle / yritykselle / kilpailulle lasermerkkauksen avulla. Suunnitellaan yhdessä täysin teidän näköinen mitali, pokali, osallistumismitali tai tapahtumalahja! Valitse ekologinen sekä vastuullinen tapa palkita.

Kysy tarjous


 Voit tutustua ja tilata tuotteitamme myös suoraan verkkokaupassamme >> 

 Jani Niemeläinen, puh. 050 540 3211, jani.niemelainen (at) kolodesign.fi


 

Tarvitsetko messuille tai tapahtumiisi edullisia jakotuotteita, joista yrityksenne muistetaan pitkään?

 

Pienet jakotavarat, promotuotteet tai liikelahjat auttavat jättämään positiivisen mielikuvan yrityksestäsi asiakkaan mieleen. Jakolahjaksi sopivia tuotteita meillä on mm. puiset avaimenperät, parkkikiekot ja kortit. Kaikki tuotteet voidaan yksilöidä näkyvästi lasermerkkaamalla yrityksesi logo ja viesti siihen. Malleja on useita, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja eri vaihtoehdoista.

 

HELPOSTI POSTITETTAVAT VALMIIT LAHJAPAKETIT

Valikoimastamme löytyy paljon helposti postitettavia tuotteita, jotka on pakattu valmiiksi lahjapakkaukseen. Pakkaus kulkee kätevästi kirjepostina suoraan postilaatikkoon. KOLO Design tarjoaa liikelahjoille myös postituspalvelun. Tilaamalla liikelahjat valmiiksi asiakkaalle toimitettuna, ne pakataan ja lähetetään suoraan tehtaalta ilman ylimääräisiä välikäsiä.


Jätä yhteydenottopyyntö tai tilaa ilmainen tuotemalli


 

Luonto kiittää

 

KOLO Design valmistaa tuotteet ekologisesta koivu- ja tammivanerista, jonka raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu ja näin otamme vastuuta maapallomme tulevaisuudesta huolehtimalla metsiemme uudelleen kasvusta.

Antamallasi liikelahjalla kerrot yhteistyökumppanillesi yrityksesi arvoista sekä omista henkilökohtaisista valinnoistasi ympäristömme puolesta. Ekologinen, uusiutuvasta materiaalista valmistettu tuote on kestävä ja ympäristöystävällinen.

 

Kekseliäitä ratkaisuja

 

Ainutlaatuisen liitostekniikan ansiosta KOLO Design tuotteet kootaan ilman ruuveja, liimaa tai työkaluja. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla palapelimaisten tuotteiden kasaaminen käy näppärästi, ja ne ovat muutamassa minuutissa käyttövalmiita.

Koottavan rakenteen etuna on myös pieni pakkaus. Niitä on helppo ottaa muutamia kappaleita mukaan päivän asiakastapaamisille. Muovittoman ja metallittoman rakenteen ansiosta KOLO Design tuotteet kulkevat lentokoneessakin käsimatkatavaroissa. Pakkauksen kannessa komeilevat Avainlippu- ja Design from Finland merkit kertovat myös ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille sen sisältävän suomalaista designia.

 

Tuote ja pakkaus yrityksesi omalla värillä ja logolla

 

KOLO Design tuotteet on mahdollista tilata yrityksesi omalla värillä ja logolla. Laserkaiverruksella toteutettava merkkaus mahdollistaa monimutkaistenkin kuvioiden tekemisen vanerin pintaan.

KOLO Designin uutena palveluna on pakkauksen suunnittelu ja toteutus. Yhdessä kumppaneidemme kanssa teemme yrityksellesi yksilöllisen pakkauksen. Sen värimaailma, design ja viesti on suunniteltavissa omiin tarpeisiisi sopivaksi.

KOLO Design tarjoaa liikelahjoille myös postituspalvelun. Tilaamalla liikelahjat valmiiksi asiakkaalle toimitettuna, ne pakataan ja lähetetään Kolo Designin tehtaalta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Kompaktin kokoiset pakkaukset kulkevat edullisesti kirjeenä tai maksikirjeenä suoraan asiakkaasi postilaatikkoon. Myös postituspaketti voidaan suunnitella oman yrityksesi väreihin.

 


 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus! Voit myös tilata ilmaisen tuotemallin.


SINUA PALVELEVAT

Jani Niemeläinen, puh. 050 540 3211, jani.niemelainen (at) kolodesign.fi