Linnunpönttö ja Fazerin Sininen

35,50€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl
Jätä tarjouspyyntö isommasta erästä!

Tuotekuvaus:

Tässä makea lahja, joka varmasti muistetaan ja ennen kaikkea maistetaan. Tämä lahja piristää arkea ja tuo varmasti hymyn huulille. Sen avulla on helppo muistaa esim. läheistäsi, sukulaistasi tai ystävääsi arjen keskellä. Muistaminen on erityisen hieno ele ja varsinkin näinä aikoina, jolloin fyysiset tapaamiset ovat lähes nollassa. Tämä lahja tekee vaikutuksen, joka varmasti muistetaan pitkään.

Kolo Design linnunpönttö haluamallasi kaiverruksella ja Fazerin Sininen 200 g suklaalevy lähetetään turvallisesti vastaanottajan postiluukkuun/-laatikkoon.

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Antamalla lahjaksi Kolo Design linnunpöntön, annat lahjaksi enemmän kuin vain pesimäpaikan linnuille. Jo linnunpöntön kokoaminen on vanhempien ja lasten tai pariskunnan yhteistä laatuaikaa. Keväällä ja kesällä lahjan saaja voi viettää unohtumattomia hetkiä seuraten pihapiiriin ripustetun linnunpöntön elämää. Ensin sinne kannetaan pehmikettä pohjalle, myöhemmin voi kuulla pienten linnunpoikasten piipityksen. Kaikki tämä uuden elämän syntymisen ihme konkretisoituu kun pienet poikaset nousevat ensi kerran siivilleen ja jättävät pesäpönttönsä. Mutta älä huoli, puhdistettu linnunpönttö houkuttelee seuraavana keväänä taas uudet asukkaat.

Pönttöön on mahdollista valita henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pöntön etuseinän alareunaan. Jos haluat pönttöön oman tekstin, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Pakatun tuotteen mitat:

- 20mm x 120mm x 340mm

- 0,65kg

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio