Linnunpönttö ja Fazerin Sininen

35,50€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kestävä koivuvanerista valmistettu linnunpönttö ja Fazerin sininen suklaalevy pakattuna kauniiseen lahjapakkaukseen. Tämä lahja tuo taatusti hymyn huulille ja piristystä arkeen!

Kolo Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja, irrotettava katto helpottaa syyshuollon tekemistä. Linnunpönttö on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille sekä lapintiaisille. Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5-2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Antamalla lahjaksi Kolo Design linnunpöntön, annat lahjaksi enemmän kuin vain pesimäpaikan linnuille. Jo linnunpöntön kokoaminen on vanhempien ja lasten tai pariskunnan yhteistä laatuaikaa. Keväällä ja kesällä lahjan saaja voi viettää unohtumattomia hetkiä seuraten pihapiiriin ripustetun linnunpöntön elämää. Ensin sinne kannetaan pehmikettä pohjalle, myöhemmin voi kuulla pienten linnunpoikasten piipityksen. Kaikki tämä uuden elämän syntymisen ihme konkretisoituu kun pienet poikaset nousevat ensi kerran siivilleen ja jättävät pesäpönttönsä. Mutta älä huoli, puhdistettu linnunpönttö houkuttelee seuraavana keväänä taas uudet asukkaat.

Linnunpönttö & suklaalevy voidaan lähettää suoraan lahjansaajan postilaatikkoon!

Linnunpönttöön on mahdollista saada henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena etuseinän alareunaan. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään.