Linnunpönttö ja Fazerin Sininen

Tuotekoodi: ya1001-fs
  • Logo tuotteeseen & tervehdysteksti pakettiin!
  • Lisänä makuelämys!
  • Tyylikäs postituspakkaus!
  • Näytä yhteistyökumppaneillesi yrityksesi ekologiset arvot!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Tässä makea lahja, joka varmasti muistetaan ja ennen kaikkea maistetaan. Tämä lahja piristää arkea ja tuo varmasti hymyn huulille. Sen avulla on helppo muistaa esim. henkilökuntaasi tai liikekumppaneitasi vaikkapa suoraan heidän etätyöpisteelle. Muistaminen on erityisen hieno ele, ja varsinkin näinä aikoina, jolloin fyysiset tapaamiset ovat lähes nollassa. Tämä lahja tekee vaikutuksen, joka varmasti muistetaan pitkään.

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu Kolo Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa, ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.Sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Antamalla lahjaksi Kolo Design linnunpöntön, annat lahjaksi enemmän kuin vain pesimäpaikan linnuille. Jo linnunpöntön kokoaminen on vanhempien ja lasten tai pariskunnan yhteistä laatuaikaa. Keväällä ja kesällä lahjan saaja voi viettää unohtumattomia hetkiä seuraten pihapiiriin ripustetun linnunpöntön elämää. Ensin sinne kannetaan pehmikettä pohjalle, myöhemmin voi kuulla pienten linnunpoikasten piipityksen. Kaikki tämä uuden elämän syntymisen ihme konkretisoituu, kun pienet poikaset nousevat ensi kerran siivilleen ja jättävät pesäpönttönsä. Mutta älä huoli, puhdistettu linnunpönttö houkuttelee seuraavana keväänä taas uudet asukkaat.

Tuote sisältää linnunpöntön sekä Fazerin Sininen 200 g suklaalevyn lahjapakkauksessa. Pakkaus kulkee kätevästi kirjepostina suoraan postilaatikkoon.

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada logokaiverrus, joka toteutetaan lasermerkkauksena. Linnunpöntössä merkkaus tulee etuseinän alareunaan.  Postituspakkauksen sisäpuolen pahviin on myös mahdollista laittaa tervehdysviesti sekä logo. Näin lahjan antaja ja terveiset tulevat ensimmäisenä näkyviin, kun pakkaus avataan.

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

Pakatun tuotteen mitat:

- 20mm x 120mm x 340mm

- 0,65kg

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio