Linnunpönttö

32,50€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu Kolo Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Linnunpöntön sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Antamalla lahjaksi Kolo Design linnunpöntön, annat lahjaksi enemmän kuin vain pesimäpaikan linnuille. Jo linnunpöntön kokoaminen on vanhempien ja lasten tai pariskunnan yhteistä laatuaikaa. Keväällä ja kesällä lahjan saaja voi viettää unohtumattomia hetkiä seuraten pihapiiriin ripustetun linnunpöntön elämää. Ensin sinne kannetaan pehmikettä pohjalle, myöhemmin voi kuulla pienten linnunpoikasten piipityksen. Kaikki tämä uuden elämän syntymisen ihme konkretisoituu kun pienet poikaset nousevat ensi kerran siivilleen ja jättävät pesäpönttönsä. Mutta älä huoli, puhdistettu linnunpönttö houkuttelee seuraavana keväänä taas uudet asukkaat.

Linnunpönttöön on mahdollista saada  henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena etuseinän alareunaan. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

 

Virpi

Arvio:

Linnunpönttö on kiva lahja ja toimii periaatteessa hyvin lintujen pesimäkolona. Mutta, huomioitavaa on, että materiaali on niin ohutta, että tikat, jotka ovat petolintuja, pääsevät hakkaamaan itsensä nopeasti läpi ja vetävät kolopesijöiden poikaset yksi kerrallaan ulos pesästä. Lisäksi, koska materiaali on ohutta, se ei anna suojaa auringon paahteelta samalla tavalla kuin perinteiset linnunpöntöt. On todella tärkeää, ettei suuntaa pönttöä päiväauringon paahteeseen, vaan esim aamuaurinkoon, jolloin kylmän yön jälkeen aurinko lämmittää pöntön sopivaksi.

Markus

Arvio:

Tein juuri uuden tilauksen. Aiemmat pöntöt ovat olleet kohta kolme kautta käytössä ja asuttuina. Pöntöt ovat helppoja huoltaa ja yllättävän tukevia huomioiden kevyt materiaali. Koivuvanerin väri muuttuu käytössä, mutta se on luonnollista ja ei haittaa ainakaan minua.. Suosittelen ehdottomasti ja toivottavasti uudet pöntöt ovat yhtä laadukkaita!

Robert

Arvio:

Bra design og materialet! Jeg er veldig fornøyd

Pirjo

Arvio:

Hyvältä vaikuttaa ja oli helppo kasata ohjeiden avulla!