Linnunpönttö - Suomi–Finland

32,50€
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Näiden poikkeuksellisten aikojen keskellä ideoimme Suomi–Finland -linnunpönttön. Se symboloi suomalaista sisua ja periksiantamattomuutta, joilla on jo voitettu monet vaikeudet historiassamme. Tehdään nyt kaikki sinivalkoisia valintoja ja laitetaan Suomi nousuun suomalaisella työllä.

Nyt saatavilla supersuosittu KOLO design linnunpönttö Suomi-teemalla! Linnunpönttö on värjätty siniseksi ekologisella puuvahalla ja pöntön etupuolella näyttävä Suomi-Finland -kaiverrus.

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu KOLO Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja ja se on suunniteltu erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Materiaalina käytetyn koivuvanerin sekä tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Linnunpönttöön on mahdollista toteuttaa myös kaiverrus eli saat tästä oivan lahjaidean tai toki halutessasi voit antaa myös omalle pihalinnullesi nimikkokodin! (Yritysasiakkaille voimme toteuttaa linnunpönttöön myös logomerkinnän.) 

Pakatun tuotteen mitat:

- 20mm x 120mm x 340mm

- 0,45kg