Linnunpönttö - Värillinen

35,50€
Kaiverrus
Väri
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Kolo Design Linnunpöntöt nyt myös värillisenä! Valikoimastamme löytyy ekologisella puuvahalla vahatut linnunpöntöt mustana, harmaana, vihreänä, punaisena, sinisenä ja keltaisena! Linnunpönttö on suunniteltu erityisesti talitiasille, kirjosiepoille ja lapintiaisille.

Kolo Design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote, joka on valmistettu laadukkaasta koivuvanerista. Pöntön kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja! Tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Linnunpöntön sopiva ripustuskorkeus on noin 1,5 – 2 metriä maasta. Älä ripusta pönttöä avoimelle paikalle etelää kohti, ettei pöntön lämpötila kohoa auringon paahteessa liian kuumaksi. Linnunpöntön huolto-ohjeet löydät blogista.

Linnunpönttöön on mahdollista saada  henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena etuseinän alareunaan. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään.

 

Irene

Arvio:

Nätti ja oikein söpö linnunpönttö. Halusin antaa ystäville viemisiksi jotain paikallista ja ekologista. Linnunpönttö tuntui lahjaideana kivalta, sillä niitä ei ainakaan voi olla liikaa. Linnunpönttöön kaiverrettiin ystäville viesti, jolloin siitä tuli henkilökohtaisempi. Lahja vaikutti aidosti ilahduttavan.