Linnunpönttö - Värillinen

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 32,50€ 30,88€ 29,25€
Alennus - 5% 10%
Kaiverrus
Väri
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Nyt saat supersuositun KOLO design linnunpöntön myös värillisenä! Varastostamme löytyy  käsittelemättömän koivuvanerin lisäksi ekologisella puuvahalla vahatut linnunpöntot mustana, harmaana, vihreänä, punaisena ja keltaisena. 

KOLO design linnunpönttö on pitkäikäinen ja ekologinen tuote, joka on valmistettu laadukkaasta koivuvanerista, ja sen kasaaminen käy kätevästi ilman työkaluja! Tuulettuvan alapohjan ansiosta pönttömme kestää ankarissakin olosuhteissa ja tarjoaa viihtyisän kodin linnuille vuosiksi. Ilman työkaluja irrotettava katto helpottaa pöntön syyshuollon tekemistä.

Linnunpönttöön on mahdollista saada  henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena etuseinän alareunaan. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

Pakatun tuotteen mitat:

- 20mm x 120mm x 340mm

- 0,45kg

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio