Pientavarat ojennukseen

Lisätty: 20.03.2018

 

Kevät tulee kohisten ja samoin uudet tuotteemme. Vadin jalanjäljissä uusien tuotteiden teemana on pientavaroiden säilytys ja monikäyttöisyys. Koska tuotteemme ovat myös lahjoiksi suunniteltuja, on tärkeää, että lahjan antaja voi yksilöidä lahjansa paitsi kaiverruksella myös lahjan saajan näköisellä sisällöllä.

Tuotesuunnittelijamme Olli inspiroitui omasta arjestaan ja tavaroiden organisoinnista. Suunnittelijamme on luonteeltaan ”lokeroihminen” eli lajittelee mielellään asiat lokeroihin. Laatikoista onkin tullut melkein pakkomielle: "Pelkästään keittiöön saa uppoamaan valtavan määrä lokeroita eri asioille. Sipulit, mausteet, sakset ynnä muut tilpehöörit hukkuvat helposti, ellei niille ole tiettyä paikkaa."

Rasiat sopivat korurasioiksi tai vaikka nuppineuloille ja napeille – mikä kenellekin. Kahvallinen säilytyslaatikko on mitoitettu kuuden 0,33 litran tölkin mukaan, ja sopii vaikka astetta tyylikkäämmälle eväsretkelle kopaksi tai kodin irtotavaroiden säilytykseen. Pinnottavat laatikot sopivat säilytykseen niin kaappiin kuin näkösällekin, ja ekologinen ja kaunis koivupinta sopii viimeisteltyyn sisustukseen. Hyvästit iänikuisille muovikoreille!

Aurinkoista kevättä!

– KOLO design tiimi

 

Takaisin