Kolo Design tuotteita saatavissa nyt Joensuun Prismasta!

Olemme aloittaneet yhteistyön Joensuun Prisman kanssa ja saat nyt helposti hankittua paikkakunnan parhaat ekologiset lahjat ja tuliaiset Joensuun Prismalta muiden ostoksiesi lomassa! Kolo Design tuotteet löytyvät hyllystä, joka sijaitsee heti infopisteeltä vasemmalle.

Prisman valikoimaan kuuluvat kaikki suosituimmat Kolo Design tuotteet, kuten muun muassa helposti ilman työkaluja kasattava upea linnunpönttö, joka on mitä mainioin tuliaislahja niin uuteen kotiin kuin vaikkapa mökkitulaisena, josta ilahtuvat ihmisten lisäksi myös linnunpöntön tulevat pienet asukkaat! Muita Prisman valikoimista löytyviä suosikkituotteitamme ovat vaikkapa suodatinpussiteline ja servettiteline – yhdistettynä laadukkaisiin brändituotteisiin, kuten vaikkapa mainittu servettiteline, jossa valmiina Finlaysonin laadukkaat servetit. Saat näin hankittua helposti tyylikkään lahjakokonaisuuden, jota toki voit tarvittaessa täydentää Prisman kattavasta ja perheystävällisestä valikoimasta tarpeen mukaan!

Mikäli et vielä löydä jotakin Kolo Design tuotetta Prismasta, niin voit olla meihin yhteyksissä, niin pyritään mahdollisuuksiemme mukaan vaikuttamaan asiaan ja luonnollisesti voimme toimittaa tuotteet myös suoraan verkkokaupastamme!

Takaisin