Genetta valitsi Kolo Designin!

Genetta on turvallinen, ergonominen ja nopea tapa kiivetä puu-, metalli- tai komposiittipylvääseen tai elävään puuhun. Genetta kiipeilykenkää voivat käyttää esimerkiksi sähkölinja-asentajat, arboristit, tutkijat ja rakennustyöntekijät. Voimme ylpeänä kertoa, että Genetta kiipelykengät toimitetaan jatkossa Kolo Designin toteuttamassa kuljetuslaatikossa!

- Meille oli erityisen tärkeää, että myös kuljetuslaatikko on mahdollisimman laadukas, kestävä ja monikäyttöinen, ja vastaa laatuvaikutelmaltaan korkeita standardejamme, kertoo kiipeilykengän keksijä ja kehittäjä Matti Pölönen.

- Kehitysprosessi Kolo Designin suunnittelijan Olli Lyytikäisen kanssa oli todella helppoa! Kerroimme tarpeemme laatikon suhteen ja annoimme Ollille kengät, ja kohta saimmekin ensimmäisen prototyypin, joka oli suoraan varsin lähelle sitä, mitä haettiin, Matti jatkaa.

- Genettan kanssa yhteistyössä suunniteltu ja toteutettu kuljetuslaatikko on hyvä esimerkki tuotteidemme monipuolisuudesta ja palveluvalikoimaamme kuuluvasta pakkauksen suunnittelu ja toteutus –palvelusta, kertoo Kolo Designin tuotesuunnittelija Olli Lyytikäinen.

Yhdessä ammattilaistemme kanssa teemme yrityksellesi yksilöllisen pakkauksen. Sen värimaailma, logo ja mahdollinen kuva on suunniteltavissa täysin tarpeisiisi sopivaksi!

Takaisin