Granlund Joensuu Oy tykästyi Kolo Designiin!

Granlund Oy ( www.granlund.fi ) on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlund on perustettu vuonna 1960 ja konsernissa työskentelee noin 900 asiantuntijaa. Granlundin asiantuntemusalueita ovat talotekniikkasuunnittelu, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultointi, ohjelmistot sekä korjausrakentaminen. Granlund haluaa olla omalta osaltaan rakentamassa parempaa huomista yhdessä asiakkaidensa ja sidosryhmiensä kanssa!

- Kolo Designin liikelahjat erottuivat edukseen ympäristövastuullisen kestävän kehityksen ja innovatiivisen suunnittelun osalta, kertoo Markku Eskelinen Granlund Joensuu Oy:lta.

- Energiatehokkuus, hiilijalanjäljen pienentäminen ja ympäristövastuu ovat tärkeitä asioita kaikissa suunnittelu-, korjausrakennus- ja konsultointiprojekteissamme. Näiden arvojen kunnioittaminen näkyy myös Kolo Designin tuotteissa, Markku Eskelinen jatkaa.

- Kolo Designin tuotevalikoiman monipuolisuus mahdollistaa myös sen, että yrityksemme liikelahjavarastosta löytyy nyt varmemmin lahjansaajaa miellyttävä kokonaisuus!

Takaisin