Saunominen on suomalaisen sydämessä!

Saunominen on suomalaisen sydämessä!

Saunominen on jokaisen suomalaisen sydämessä ja saunomisen juuret ulottuvat aina pronssikaudelle saakka! Toki saunat ja saunakulttuuri ovat matkan varrella muuttuneet dramaattisesti eli alkujaan saunat olivat vain maahan kaivettu kuoppa, jonka pohjalla oli kivikasa. Savuhormien tulon jälkeenkin sauna oli pitkään hyvin askeettinen paikka ja pelkän peseytymisen lisäksi saunaa käytettiin varsin monipuolisesti eri tehtäviin eli entisaikaan saunassa mm. hoidettiin sairaita ja synnytettiin. Viimeisten vuosien myötä saunasta on kovaa vauhtia tulossa uusi haastaja keittiölle “kodin sydämen” –tittelistä ja myös saunan sisustukseen on aloitettu kiinnittämään entistä enemmän huomiota!

KOLO design saunatuotteet

Myös me KOLO designilla olemme huomanneet kovassa kasvussa olevan “saunabuumin” ja olemmekin lanseeranneet oman saunatuoteperheen, johon kuuluvat tällä hetkellä saunan lämpömittarit, tulitikkurasiatelineet ja Sixpack-laatikot. Tulitikkurasiatelineen ja saunamittarin saat tilattua myös tyylikkäänä saunasettinä, jotka ovat kirjepostitettavia näppäriä pakkauksia. Aidosti 100 % kotimaiset KOLO design saunatuotteet viimeistelevät saunasi sisustuksen ja ovat mitä mainioimpia käyttöesineitä!

Tuotteemme sopivat myös täydellisesti lahjaksi kuten vaikkapa kesätuliaisiksi mökille! Lahjan voit myös personoida tekstikaiverruksella, joka tehdään tuotteisiimme laserleikkauksen avulla ja yrityksille tarjoamme toki myös logomerkkauksen. Mikäpä olisi sen suomalaisempi lahjaidea tai mökkituliainen kuin tyylikäs personoitu käyttöesine saunaan!

Saunatarvikkeiden valikoimamme päivittyy koko ajan ja uusin tulokkaamme on KOLO design pyöreä saunamittari, joka sopii hyvin niin moderniin kuin myös klassisempaan sisustustyyliin. Se on valmistettu laadukkaasta tammivanerista, jonka raaka-aineena on sertifioitu ja vastuullisesti kasvatettu puu. Jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi puu ja näin otamme vastuuta maapallomme tulevaisuudesta huolehtimalla metsiemme uudelleen kasvusta! Kyseessä on myös täysin Suomessa valmistettu kotimainen avainlipputuote – kuten toki kaikki muutkin KOLO design tuotteet!

Takaisin