Lähde nauttimaan luonnosta!

Lähde nauttimaan luonnosta!

Luonnossa liikkuminen ja retkeily vaikuttaa tutkitusti myönteisesti niin terveyteeen kuin mielialaankin! Jo lyhytkin luonnossa vietetty aika lievittää stressiä ja on monelle näin äärimmäisen hyvä pakopaikka arkisista murheista. On hyvin henkilökohtaista, mitä luonnossa liikkuminen sitten itse kullekin tarkoittaa. Osalle se voi olla pidempi vaellusreissu tai kalastusretki, mutta ihan yhtälailla virkistävä kokemus voi olla vaikkapa makkaranpaisto lähimmällä nuotiopaikalla. Tärkeintä on lähteä luontoon!

Tässäpä Kolo Designin viisi vinkkiä, miten luontoreissusta tulee varmasti mukava:

  • Valitse itsellesi mieleinen luontokohde, jossa tunnet olosi mukavaksi ja voit rauhoittua nauttimaan luonnosta. Jos et ole kokenut luonnossaliikkuja, niin ehkäpä ensimmäinen reissu kannattaa tehdä helppokulkuiseen lähimaastoon.
  • Älä aseta suorituspaineita. Luonto on toki loistava kuntosali, mutta pelkkä oleilukin on hyvää luontoliikuntaa!
  • Ota kaveri mukaan! Moni viihtyy luonnossa yksin, mutta etenkin kokemattomammalle luontoliikkujalle kaveri on hyvä tuki ja turva matkassa! Jos sopivaa kaveria ei löydy mukaan, niin aina voi suunnata myös suositulle retkipaikalle, niin useimmiten sieltä löytää uutta juttuseuraa.
  • Pukeudu sään mukaan ja aina riittävän lämpimästi. Myös vaihtovaatteet repussa ovat hyvä olla varalla mukana!
  • Ota mieluisat eväät :)

Kolo Designilla olemme lähes päivittäin läsnä luonnon kanssa, koska tuotevalikoimamme pääraaka-aineena on kotimainen puu ja ammennamme tuoteideoita pitkälti luontoon liittyvistä asioista. Yksi uusimmista tuotteistamme on Kupilkan retkijuoma-astiat lahjarasiassa ja tämän lahjaidean taustalla on ajatus siitä, että se rohkaisee saajaansa lähtemään luontoon ja nauttimaan siellä vaikkapa kupillisen kuumaa! Lahja soveltuu yhtä lailla kokeneemmallekin retkeilijälle, kalastajalle tai vaikkapa metsämiehelle, sillä rasia on varsin monikäyttöinen retkeilyväline ja Kupilkan juoma-astiat ovat tehty kestämään kovaakin käyttöä!

Tämän kuten kaikki muutkin Kolo Design tuotteet voit myös personoida henkilökohtaisen tekstikaiverruksen avulla, jolloin lahjasta tulee varmasti ikimuistoinen!

Takaisin