Puinen lehtiteline

  • Lattialle, seinälle tai pöydälle!
  • Yksilöllinen suunnittelu!
  • Näyttävä sisustuselementti!
  • Vastuullinen ekologinen valinta!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Puinen lehti- tai esiteteline on täydellinen ratkaisu yritysten odotustiloihin ja vastaanottoalueille! Koivu- tai tammivanerista valmistettu teline on ympäristöystävällinen ja tyylikäs vaihtoehto perinteisille metallisille tai muovisille lehtitelineille – tuoden samalla luonnonläheisyyttä ja lämpöä työympäristöönne.

Lattialle, seinälle tai pöydälle – suunnittelemme lehtitelineen täysin toiveittesi mukaan!

  • Vapaasti lattialla seisovat esite- tai lehtitelineet ovat hyvä ja helppo valinta silloin kun tarkoituksena on saada kerralla esille enemmän kuvastoja, lehtiä tai flyereita, ilman erillisiä telineen kiinnityksiä seiniin. Puiset lattiatelineet toimivat erittäin hyvin etenkin yritysten auloissa, odotustiloissa tai vaikkapa messuosastoilla.
  • Pöytäteline on puolestaan helppo ratkaisu papereiden ja lehtien säilyttämiseen aivan jokaiseen toimistoon!
  •  Seinään kiinnitettävä lehtiteline tai lehtihylly mahdollistaa tehokkaan tilankäytön! Lehtitelineeseen voidaan suunnitella säilytystilaa myös muille toimistotarvikkeille.

Ekologinen, vastuullinen ja kaunis puumateriaali

Kaikki Kolo Design lehti- ja esitetelineet toteutetaan laadukkaista ja kestävistä puumateriaaleista, mikä tekee siitä paitsi ekologisen valinnan, myös kestävän investoinnin! Kolo Design lehtitelineessä tyylikäs muotoilu yhdistyy käytännöllisyyteen – tarjoten paitsi tilaa monipuoliselle lehtivalikoimalle – myös näyttävän esillepanon yrityksenne uusimmille julkaisuille ja tiedotteille.

Puisen lehtitelineen lämmin ja moderni ilme sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin ja antaa yrityksellenne persoonallisen ja ammattimaisen vaikutelman, luoden positiivista ensivaikutelmaa asiakkaille!

Ota askel kohti kestävämpää ja visuaalisesti houkuttelevampaa toimistoympäristöä, valitsemalla puinen lehtiteline yrityksesi odotustiloihin. Anna työpaikallenne luonnonläheinen kosketus ja tehosta samalla brändinne viestintää. Puisen lehtitelineemme avulla tarjoatte vierailijoillenne ja henkilökunnallenne inspiroivan ja miellyttävän tilan, jossa yksityiskohdat kertovat huolenpidosta ympäristöstä ja viihtyvyydestä!

Tutusty myös Kolo Design toimistohyllykköön, joka sopii jokaiseen toimistohuoneeseen, jossa tarvitset oman säilytyspaikan toimiston pienille tavaroille!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio