Puiset kortit

Kolo Design Puiset kortit – uniikki tapa muistaa läheistäsi!

Tyylikkäät puiset kortit ovat ainutlaatuinen sekä ympäristöystävällinen tapa muistaa läheistä tai ystävää merkityksellisen päivän tai tapahtuman johdosta!

Näytetään tuotteet 1 - 19 (19 tuotteesta)

Ympäristöystävällinen valinta

Puusta valmistetut kortit ovat ekologisia sekä kestäviä. Kortit valmistetaan omalla tehtaallamme Joensuussa, joten ne ovat täysin kotimaisia. Korttien tekstit sekä koristelut toteutetaan lasermerkkauksen avulla, joten korteissa ei ole käytetty lainkaan haitallisia musteita!

Kortit moneen juhlaan

Tuotevalikoimastamme löytyy sopiva kortti moneen erilaiseen juhlaan. Onnittelukortin voi antaa syntymäpäivinä, valmistujaisjuhlassa tai vaikkapa konfirmaatiossa. Korttimalleja löytyy lisäksi isänpäivälle, ystävänpäivälle sekä äitienpäivälle. Lämpimät ja rohkaisevat voimakorttimme sopivat täydellisesti yllättämään ystävän, joka tarvitsee rohkaisua tai kiitosta!

Henkilökohtainen teksti

Korttien taakse on mahdollista toteuttaa haluamasi tekstikaiverrus. Henkilökohtaisen tekstin avulla kortista tulee vieläkin merkityksellisempi.

Postitus suoraan vastaanottajalle

Voimme postittaa tilaamasi kortit suoraan sen vastaanottajalle. Näin voit helposti muistaa kauempanakin asuvaa sukulaista tai ystävää! Kun postitamme kortit suoraan tehtaaltamme ilman ylimääräisiä välikäsiä, säästämme samalla sinun aikaasi sekä ympäristöä!