Tarjoomo lehtiteline

Tarjoomo on voittoa tavoittelematon osuuskunta, jonka keskeisenä tehtävänä on ikäihmisten kotona asumisen ja heidän hyvinvointinsa tukeminen! Tarjoomo ylläpitää yritysten palveluhakua ikäihmisille suunnatuista palveluista https://tarjoomo.fi/ osoitteessa, josta löydät helposti apua arkiaskareisiin – niin pieniin kuin suuriinkin!

Tarjoomon toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki etsi sopivaa toteutusta Tarjoomo-lehden jakotelineeksi ja puhui asiasta ystävälleen, joka suositteli hänelle Kolo Designia, jossa otimme suunnitteluhaasteen mielellämme vastaan!

“Meillä on suunnitteilla Pohjois-Savon laajuinen jakeluverkosto ja lehtitelineitä tulee apteekkeihin, kirjastoihin ja ikäihmisiä palveleviin asiakaspalvelupisteisiin. Lehtitelineen tulisi olla näin mahdollisimman moneen tilaan hyvin soveltuva ja edustava. Puusepän verstasta pyörittäneen yrittäjän poikana lähdin siitä liikkeelle, että puuta sen olla pitää”, kertoo Tarjoomon toimitusjohtaja Vesa Linnanmäki.

Kolo Designin tuotesuunnittelija Olli Lyytikäinen aloitti protosuunnittelun ja muutaman yhteisen ideointikierroksen jälkeen saatiinkin mallikappale asiakkaalle testikäyttöön. Lehtitelineessä on kallistettu pohja ja isot kaarevat muodot, jotka mahdollistavat, että lehdet näkyvät mahdollisimman hyvin ja ovat myös helposti jakotelineestä otettavissa. Jakotelineen pohjalta löytyy myös ohjeistus, mikäli lehdet ovat päässeet loppumaan.

Valmiiseen lehtitelineeseen valittiin pintakäsittelyksi valkovahaus, joka tekee jakotelineestä esteettisesti houkuttelevan ja lisää kontrastia myös lasermerkintöihin kuten lehtitelineestä löytyvään Tarjoomon sivuille ohjaavaan QR-koodiin. Valkovahaus suojaa myös lehtitelinettä likaantumiselta.

“Olen äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen ja hyvään yhteistyöhön! Kunhan nykyiset lehtitelineet on jaettu, niin palaamme varmasti asiaan”, päättää Vesa Linnanmäki.

Takaisin