Tammivanerinen logokyltti Pintaykkösille!

Tammivanerinen logokyltti Pintaykkösille!

Pintaykköset Oy toteuttaa talojen ulkomaalauksia ja tiilikaton pinnoituksia ympäri Suomen. Pohjois-Karjalan kuntien alueella heidän palveluunsa kuuluvat myös kokonaiset kattoremontit. Päätoimipaikan löydät Joensuusta, sivutoimipaikat Kuopiosta ja Tampereelta.

Pintaykköset ovat jo entuudestaan Kolo Designin liikelahja-asiakkaita, jonka johdosta tuotteemme ovat tulleet heille jo aiemmin hyvin tutuiksi. Pääkonttorilla toimiston neuvotteluhuoneessa kahvilla istuessa Pintaykkösten Miiro Piispanen oli tuumannut, että olisipa komea juttu, jos saataisiin neukkarin seinälle iso tammivanerinen logokyltti koristamaan tilaa!

Matka tuumasta toimeen ei ollut pitkä ja koska Kolo Designin palvelut olivat heillä entuudestaan hyväksi havaittu, niin saimmekin toimeksiannon seinälle tulevasta valaistavasta yrityskyltistä, johon olisi leikattu laserilla Pintaykkösten logo.

Kolo Designin Maija toteutti tammivanerista logokyltin siten, että varsinaisen kyltin lisäksi pystyttiin hyödyntämään myös irtileikatut logosymbolit!

“Puu on minusta aivan ykkösmateriaali sisustuksessa ja uusissa toimitiloissamme on muutenkin käytetty paljon rimaseinää, niin halusimme ehdottomasti, että myös yrityksemme logokyltin tulisi olla puusta tehty. Saatiinkin vimpan päälle tyylikkäät logot koristamaan toimiston seinää! Kiitos Kolo Design ja Maija!”, kertoo toteutukseen hyvin tyytyväinen Miiro.

Takaisin