Vauhti Speed Oy

Vauhti Speed Oy on urheilualan yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten suksivoiteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. 

Vauhti Speed Oy:n kaikkia toimintoja ohjaa kunnioitus luontoa, ympäristöä ja ihmisten hyvinvointia kohtaan. Tuotteiden lisäksi ekologisuus tulee ulottaa myös tuotepakkauksiin ja tuotteiden esillelaittoon.

Näistä lähtökohdista Kolo Design olikin varsin luonteva yhteistyökumppani kun suksivoiteille tarvittiin korkealaatuinen, näyttävä ja ekologinen mainosteline, jossa ei haluttu käyttää lainkaan muovia eikä metallia!

"Halusimme uuden luonnonraaka-aineisiin perustuvan Vauhti 360 suksivoidesarjan globaaliin lanseeraukseen näyttävän ja samalla ekologisen esillepanon tuotteillemme vähittäiskauppoihin. Kolo Design oli meille tuttu yritys, jonka tuotesuunnittelija Olli Lyytikäiseen otettiin yhteyttä ja pian meillä olikin jo ensimmäinen proto. Hyvin nopeasti tästä Kolo Design kehitti lopullisen version, joka täytti kaikki odotuksemme!", toteaa Vauhti Speed Oy:n toimitusjohtaja Esa Puukilainen.

Kolo Designin tuotesuunnittelija Olli Lyytikäisen näkemys oli ilmeisen mieleinen, sillä nyt Kolo Designin tuottama mainosteline löytyy niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin Vauhti Speed Oy:n jälleenmyyjillä!

Takaisin