Festivo valitsi Kolo Designin!

Festivon (www.festivo.fi) valmistajana toimii vuonna 1994 perustettu Suomen Kotikylmiö Oy, joka on tällä hetkellä ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja. Jokaisen Festivo-kotitalouslaitteen kotimaisuusaste on yli 80 %.

Festivo hyödyntää paljon paikalliskumppaneita valmistusprosessissa ja olemme nyt Kolo Designilla saaneet kunnian liittyä tähän joukkoon!

Kaikki alkoi siitä, kun Festivon tehtaanjohtaja Seppo Argillander sai käteensä lahjaksi linnunpöntön osat, jossa yhdessä palasessa luki "vaarille". Seppo ajatteli ensimmäisenä, että kukahan "onneton" on tämänkin palapelin suunnitellut... Tarkemmin tutustuessaan linnunpönttöön, hän totesi tuotteen kerrassaan nerokkaaksi ja mikä parasta – täysin kotimaiseksi! Tästä syntyi ajatus, että ehkäpä Festivon juuri päivitetyn malliston juureslaatikkokin voisi saada uuden ilmeen kotimaisen Kolo Designin avulla!

Seppo soitti linnunpöntön suunnitelleelle Ollille ja ilokseen totesi, että Kolo Designilla oli vähintäänkin yhtä suuri mielenkiinto ottaa haaste vastaan. Suunnitteluprosessi eteni vauhdilla ja lopullinen malli syntyikin yllättävän nopeasti!

Suunnitteluprosessi sujui nopeasti ja hyvässä yhteistyössä, joskin kun annoin Kolo Designille suunnittelun ohessa myös liimausohjeita, niin ne Olli hylkäsi suoraan tarpeettomana, muistelee Seppo suunnitteluprosessin kulkua.

Kolo Designin patentoitu liitos ei liimaa kaipaa, ja liitoksen avulla saadaan kestävä ja sirompi tuote, joka on tarvittaessa pakattavissa pieneen tilaan, lisää Olli, johon Seppo nyökkää hyväksyvästi lopputuotetta käsissä pitäessään.

Näin syntyi Festivon uusi lisävaruste KAPPA!

Takaisin