Uurnia by Mervi Martiskin

Uurnia by Mervi Martiskin

Uurnia by Mervi Martiskin syntyi halusta tehdä uniikkeja ja ekologisia uurnia, joissa yhdistyy luonnon kauneus ja elämän arvokkuus!

Uurnian kehittäjä on puuartesaani Mervi Martiskin ja Uurnian kauniit tuotteet valmistetaan käsityönä Pohjois-Karjalassa. Unelma Uurniasta syntyi Mervin samoillessa omassa metsässään. Kaiken takana oli vahva kunnioitus luontoa kohtaan ja ajatus puusta arvokkaana ja kestävänä materiaalina. Uurnia-konseptin kehittäminen tuotantoon saakka oli Merville useamman vuoden projekti. Kolo Designin ja Mervin tiet kohtasivat, kun Mervi aloitti miettimään uurnalle parhaiten soveltuvaa tuotepakkausta.

"Tuote on täydellinen vasta siinä vaiheessa, kun se on saanut arvoisensa pakkauksen. Pakkauksen suunnittelu vei minulta paljon aikaa ja energiaa, eikä valmista tullut. Tästä syntyi ajatus, että aivan kaikkea ei yrittäjänkään tarvitse tehdä itse!", Mervi kertoo.

"Ulkoistamalla suunnittelun ja valmistuksen alansa ammattilaisille pakkaus valmistui käden käänteessä. Tästä iso kiitos KOLO designille! Pakkaus on uurnalle täydellinen. Se suojaa tuotetta vaikka matkalla maailman toiselle puolelle, on ekologinen ja samalla äärimmäisen kaunis. Yhteistyö samoja arvoja kunnioittavan yrityksen kanssa oli myös helppoa ja toi yksin työskentelevän yrittäjän arkeen tervetullutta kumppanuutta!", Mervi jatkaa.

Kolo Designin tuotesuunnittelija Olli Lyytikäiselle Uurnian pakkaussuunnittelu oli mieluinen tehtävä. "Uurnian uniikit käsityöt tarvitsivat pakkauksen, jonka tulisi ensinnäkin suojata arvokasta tuotetta mahdollisimman hyvin, mutta myöskin sopia arvokkaaseen kokonaisuuteen. Inspiroituminen tapahtui minulla ensinäkemältä, koska niin yrityksiemme arvot kuin käyttämämme materiaalit kohtasivat täydellisesti!", Olli kertoo.

Voit tutustua Uurnian toimintaan & tuotteisiin www.uurnia.fi osoitteessa. Vastaavasti mikäli yritykselläsi on tarvetta / haasteita tuotepakkauksien kanssa, niin kysy rohkeasti meiltä apua, sillä puiset tuotepakkaukset ja pakkaussuunnittelu ovat yksi iso osa Kolo Designin liiketoimintaa. Puupakkaus on ekologinen, arvokas ja taatusti kestävä vaihtoehto! Patentoidun liitostekniikkamme avulla pakkaukset ovat myös kasattavissa täysin ilman ruuveja tai liimoja!

Takaisin