Newil&Bau

Newil&Bau – Kauneutta koteihin!

Moderni asuntoyhtiö Newil&Bau luo uudiskohteita ja saneeraa vanhoja rakennuksia Newil&Bau-asunnoiksi. Heidän missiona on luoda kauniita ja kestäviä asumiskokemuksia moderneille kaupunkilaisille. Newil&Bau-kodeissa kauneus ja arjen toimivuus yhdistyvät ekologisesti vastuulliseen elämäntapaan!

Newil&Baun tavoitteena on markkinoiden pienin hiilijalanjälki, ja he minimoivat rakentamisen ja rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljen optimoiduilla suunnitteluratkaisuilla, ja resurssiviisailla materiaalivalinnoilla. Matalat energiakustannukset tarkoittavat myös edullisempia asumiskustannuksia!

Etenkin yksityiskohdat tekevät Newil&Bau-kodeista niin erityisiä. Alueen identiteettin sulautuva arkkitehtuuri, luokseen kutsuva piha, näyttävät sisääntuloaulat ja valoisat tilat toivottavat asukkaat tervetulleeksi kotiin joka päivä. Tyylikkäät ovenkahvat, valaisimet ja opasteet viimeistelevät yleisten tilojen sisustuksen.

Jokainen yksityiskohta on siis hyvin tarkkaan harkittu ja näin saimmekin Kolo Designilla kunnian toteuttaa tyylikkäät tammiset kansiot Newil&Bau Living Book –opaskirjaa varten. Tästä opaskirjasta asukkaat löytävät hyödyllisiä vinkkejä, esimerkiksi asunnon veden ja sähkön käyttöön, sekä lajitteluun. Näin Newil&Bau konkreettisesti opastaa asukkaita ekologiseen arkeen myös asumisen aikana!

Takaisin