Puiset mitalit Suomen Suunnistusliitolle!

Puiset mitalit Suomen Suunnistusliitolle!

Suunnistusta eli mitä parhainta luontoliikuntalajia harrastaa Suomessa säännöllisesti noin 45 000 aikuista ja 15 000 lasta / nuorta! Suunnistus sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Suunnistusseurat järjestävät alkeiskoulutusta lapsille ja nuorille sekä useilla paikkakunnilla myös aikuisille. Kilpailuja järjestetään Suomessa vuosittain lähes 200, ja niissä sarjoja on alle 10-vuotiaista aina yli 80-vuotiaisiin asti.

Suomen Suunnistusliitto puolestaan tukee suunnistusseurojen edellytyksiä tarjota laadukasta kilpailu-, nuoriso- ja kuntosuunnistus toimintaa. Lisäksi Suunnistusliitto valvoo suunnistajien etuja ja luo edellytyksiä suunnistuksen kasvulle sekä huolehtii lajin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Suunnistusliitto kehittää suunnistusta ottaen huomioon suunnistajien, seurojen, alueiden ja sidosryhmien tarpeet sekä toimintaympäristön muutokset.

“Suomen Suunnistusliiton strategiseen visioon kuuluu olla olla maailman johtava suunnistusmaa, jossa jokaisen suunnistajan ja seuran toimintaa ohjaa rehellisyys, luonnon ja ympäristön kunnioittaminen sekä yhdenvertaisuus. Tätä pohjaten Suomen Suunnistusliitto otti taas yhden lisäaskeleen hankkiessaan Kolo Designilta ekologiset puumitalit”, kertoo nuoriso- ja koulutuspäällikkö Katri Lindeqvist Suomen Suunnistusliitolta.

“Kolo Designin puiset mitalit ovat ekologinen, vastuullinen ja aidosti kotimainen vaihtoehto – kaikkiin palkitsemisiin!” lisää Kolo Designin markkinointipäällikkö Emmi Ilmakari.

“Puinen mitali voi olla minkä muotoinen tahansa ja edistyneen lasermerkkauksen avulla myös monimutkaisemmatkin kaiverrukset ovat mahdollisia”, jatkaa Emmi.

Suomen Suunnistusliitolle toteutettiin puumitalit kompassin muotoon. Myöskin mitaliin tuleva naru noudattaa täysin kompassin narun kiinnitystä. Suunnistusliiton tavoitteena on siirtyä vuoden 2024 aikana kokonaan puisiin mitaleihin lasten ja nuorten Kompassi-tapahtumissa.

Takaisin