Kupilka

KUPILKA® tuotepakkaukset

KUPILKA® eräastiat valmistetaan Kareline® luonnonkuitukomposiitista Kontiolahden Pyytivaaralla – metsien, lampien ja vaarojen keskellä!

KUPILKA nimenä juontaa juurensa Karjalaan, jossa pienistä kupeista nautittiin maistuvia juomia nuotion äärellä! KUPILKA® edustaa ikiaikaista perinnettä, johon yhdistyy luontoa kunnioittava laadukas design ja uusi ympäristöystävällinen tuotantoteknologia. Kupilka-astiat tehdään biomateriaalista ekoenergialla – täysin hiilineutraalisti!

KUPILKA ja Kolo Design ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja kaikki alkoi siitä, kun Kupilka etsi Premium ja Platinum -sarjoilleen heidän korkeat kriteerit täyttävää tuotepakkausta, joka toimisi samalla myös näyttävänä lahjapakkauksena.

“Tuotepakkauksen tulisi ehdottomasti olla ekologinen, kotimainen, riittävän kestävä ja tietysti Kupilkan imagoon soveltuva”, kertoo Kupilkan toimitusjohtaja Arja Kaasinen. "Kotimaista tarjontaa oli saatavilla varsin vähän ja muutamien vaihtoehtoisten kokeilujen jälkeen, päädyimme sattuman kaupalta ottamaan yhteyttä Kolo Designin Jani Niemeläiseen ja tällä tiellä olemme edelleen!” jatkaa Arja.

“Ajatuksen tasolla puupakkaus tuntui aluksi aavistuksen järeältä ja kalliilta vaihtoehdolta, mutta käytäntö osoitti täysin toisin. Olemme Kolo Designin avulla saaneet tuotepakkauksesta enemmänkin myyntivaltin kuin ‘pakollisen pahan tuotteen suojaksi´ ja laadukas puupakkaus on itse asiassa luonut Kupilkalle kokonaan uutta kysyntää lahjatavaramarkkinoilla!” lisää Kupilkan toimitusjohtaja Arja Kaasinen.

Kupilka Premium ja Platinum -seteistä löytyvät lahja- & säilytyslaatikot ovat tehty kotimaisesta kestävästä koivuvanerista. Patentoidut Kolo Designin liitosmenetelmät mahdollistavat pakkausten kokoamisen täysin ilman liimaa, ruuveja tai työkaluja.

“Tuotteidemme suunnittelu on aina lähtenyt asiakkaan tarpeiden tunnistamisesta. Kupilkan kohdalla yhteistyömme on näin laajentunut myös pienempiin lahjarasioihin ja erilaisiin markkinoinnin tukimateriaaleihin kuten kyltteihin. Tällä hetkellä suunnitellaan Kupilkalle uusia erilaisia esillepanoratkaisuja!” kertoo Kolo Designin Jani Niemeläinen.

Takaisin