SunSilva

SunSilva lahjarasiat

SunSilva Oy on Taivalkoskelta käsin toimiva perheomisteinen puiden suojeluun sekä uusien metsien perustamiseen erikoistunut yritys.

SunSilvan asiakkaita ovat yksityiset ihmiset, julkishallinto, sekä pienet ja suuret yritykset ympäri maailman. SunSilvan tavoitteena on osallistaa yksityisiä ja yrityksiä tekemään erikokoisia luontotekoja.

SunSilvan yksi palveluista on nimeltänsä Ikioma Puu, jonka avulla pääset puun omistajaksi yhdellä ostoksella verkkokaupassamme. Ikioma puu on todella suosittu lahjana, ja sen voit toki ostaa myös itsellesi. Käytännössä Ikioma puu mahdollistaa metsän suojelun kenelle tahansa ja äärimmäisen helpolla tavalla”, kertoo SunSilvan perustaja Jori Alasirniö.

Ikioma Puu -palvelun ostajalle toimitetaan puun omistustodistus ja Suomalainen kultainen männynkäpy tyylikkässä Kolo Designin toteuttamassa lahjarasiassa.

“Halusimme ehdottomasti Ikioma Puu -lahjapakkauksen ja sen toteuttajan vastaavan yrityksellemme tärkeitä arvoja, joita metsien suojelun lisäksi ovat kotimaisuus ja vastuullinen liiketoiminta. Suomalaisuus on meille tärkeää, haluamme nähdä omin silmin metsien varttuvan ja työllistävän Suomessa kaikkina neljänä vuodenaikana”, painottaa Jori.

“Kolo Design oli helppo valinta, koska yrityksemme jakavat kaikki meille tärkeät arvot!”, Jori jatkaa. “Ja mikä parasta, itse tuotteet ovat kerrassaan upeita! Puiset rasiat ovat niin sieviä, että ei meinaa saada nukuttua, kun niitä pitää käydä öisinkin katsomassa”, päättää Jori hymyssä suin.

Tutustu SunSilvan toimintaan ja aloita sinäkin metsänomistaminen – vaikka ensin yhdestä Ikiomasta Puusta!

SunSilvan lahjarasia on hyvä esimerkki lasermerkinnän mukanaan tuomista mahdollisuuksista ja hyödyntämisestä. Lasermerkkauksen ansiosta tuotepakkauksiin voidaan kaivertaa logon lisäksi mm. tuotetietoja, sometägejä, sloganeita, QR-koodeja, sertifikaatteja sekä mitä tahansa muita merkintöjä – luonnollisesti kieliversiot huomioiden! Tuotepakkauksen pintakäsittelyvaihtoehtoja on myös paljon saatavissa. SunSilvan tapauksessa käytettiin öljyttyä tammea, mustaksi vahattua ja käsittelemätöntä koivua. Näin puisesta tuotepakkauksesta saadaan tehtyä juuri brändiin & tuotteeseen sopiva!

Takaisin