Ruokintalaite

29,90€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

KOLO designin tyylikäs ja näyttävä ruokintalaite sopii paremmankin talon ikkunalle. Olipa kyseessä tintti tai varpunen, tästä automaatista tarjoiltu ruoka kelpaa kaikille!  Lintujen ruokinta antaa iloa hämäriin talvipäiviin niin linnuille kuin lintujen katselijoillekin. Pelasta tintit talvipakkaselta, hanki moderni lintulauta itsellesi tai lahjaksi. 
 
Ruokintalaite on valmistettu ekologisesta puuvahalla vahatusta koivuvanerista. Pintakäsittelyn ansiosta vanerilla on hyvä säänkesto. Pystyyn nostetun kartion muotoinen automaatti valuttaa viimeisenkin siemenen lintujen saataville. 

Ruokintalaitteeseen on mahdollista saada  henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena sivuseinän alareunaan.  Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

 Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään.  

 
 
Ruokinta-automaatin tilavuus on noin 1,6 l. 
 
mitat, pakkaus: 

155 x 256  x 25 mm 

materiaali: koivuvaneri, vahattu