Ruokintalaite

Tuotekoodi: ya1002
Määrä 1 2-4 5-9 10+ 
Kappalehinta (ALV0%) 24,11€ 22,90€ 21,70€ 19,29€
Kappalehinta (ALV24%) 29,90€ 28,40€ 26,91€ 23,92€
Alennus - 5% 10% 20%
  • Kaunis puutuote!
  • Ekologinen & ympäristöystävällinen valinta!
  • Kotimainen avainlipputuote!
  • Yrityksesi logolla!
Logomerkkaus
Määrä: kpl

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

 

Pelasta tintit talvipakkaselta! Tämä moderni lintulauta on loistava liikelahja esimerkiksi joululahjaksi liikekumppaneille, tai yhtälailla voit hankkia sen kiitokseksi henkilökunnallesi.


Puiset KOLO design tuotteet ovat ekologinen valinta. KOLO designin tyylikäs, mustaksi vahattu ruokintalaite sopii paremmankin talon ikkunalle. Olipa kyseessä tintti tai varpunen, tästä automaatista tarjottu eväs kelpaa kaikille!  Lintujen ruokinta antaa iloa hämäriin talvipäiviin niin linnuille kuin lintujen katselijoillekin. Pystyyn nostetun kartion muotoinen automaatti valuttaa viimeisenkin siemenen lintujen saataville. 

  

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollista saada logokaiverrus, joka toteutetaan lasermerkkauksena. Ruokinta-automaatissa merkkaus tulee sivuseinän alareunaan. 

 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 


 
Ruokinta-automaatin tilavuus on noin 1,6 l. 
 
mitat, pakkaus: 

155 x 256  x 25 mm 

materiaali: koivuvaneri, vahattu 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio