Sauna

Kolo Design Saunatarvikkeet – suomalaisuutta saunaasi

Saunominen on jokaisen suomalaisen sydämessä! Kolo Designin tyylikkäät sekä kotimaiset saunatuotteet kruunaavat saunahetkesi! Puiset saunatuotteet sopivat myös lahjaksi läheisellesi tai yrityksesi henkilökunnalle.

Näytetään tuotteet 1 - 8 (8 tuotteesta)

Paljon pienessä paketissa

Saunatuotteemme sopivat täydellisesti lahjaksi tai vaikkapa tuliaisiksi mökille. Kun tulitikkurasiateline sekä saunamittari pakataan samaan tyylikkääseen pakettiin, syntyy saunasetti, joka saatavissa niin tammivanerista kuin koivuvanerista valmistettuna. Suositut saunasettimme ovat kirjepostitettavia, joten ne ovat helppoja ja näppäriä lähettää. Lahjan voit myös personoida tekstikaiverruksella, joka tehdään tuotteisiimme laserleikkauksen avulla.

Apua saunan lämmitykseen

Puusaunan lämmitys on aivan oma projektinsa. Yleensä tulitikut eivät ole siellä missä pitäisi. Ne ovat ehtineet hävitä polttopuiden hakemisen aikana. Tulitikkuja olisi kätevä säilyttää saunan lähistöllä, jotta ne löytyvät helposti silloin kun niitä eniten tarvitsee. Tulitikkurasiateline on oiva tuote tulitikkujen säilytykseen. Sen ulkonäön takia se ei ole pelkästään arjen apuri vaan myös tyylikäs sisustuselementti saunaan.

Tunnetta saunahetkiin

Avaat saunan oven ja tunnet sen kostean lämpöaallon henkäyksen ihollasi. Istut lauteille, otat löylykauhan käteesi, kauhaiset saunakiulusta vettä ja heität sen kiukaalle. Kiuas sihahtaa ja höyry alkaa nousemaan. Kihelmöivän lämmin tunne valtaa kehosi. Se tunne muistuttaa elämäsi parhaimmista saunahetkistä. Niistä kun kesäisissä illoissa katselet mökin puusaunan ikkunasta ja ihastelet suomalaisen luonnon kauneutta. Näissä ainutlaatuisissa hetkissä haluamme olla mukanasi.

Se aidosti suomalainen

Valmistamme Kolo Design saunatarvikkeet lämmöllä ja rakkaudella omalla tehtaallamme Joensuussa. Kotimaisuus, vastuullisuus ja ekologisuus ovat meille arvoja mistä emme jousta. Puusta valmistetut tuotteemme kuvastavat Suomen kaunista luontoa. Saunatuotteemme sopivat täydellisesti kaikille saunomisesta pitäville sekä yritysten liikelahjoiksi.