Sixpack laatikko kantokahvalla

  • Yrityksesi logolla!
  • Täydellinen kesälahja!
  • Kätevä kantokahva!
  • Jämäkkä & kestävä rakenne!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Tässä ekologisessa koivuvanerista valmistetussa säilytyslaatikossa kulkee juomatölkit, retkieväät tai vaikka ne uikkaritkin. Päällekkäin pinottavat laatikot ovat kätevästi pakattavissa vaikka auton peräkonttiin tai varaston hyllyyn. Jämäkän rakenteen ansiosta laatikot kestävät suuremmankin painon. Toimii loistavasti myös liikelahjana tai tällä voi kruunata henkilöstölahjaksi menevät tuotteet.

 

Patentoidun lukitusmekanismin ansiosta et tarvitse Kolo Designsäilytyslaatikon kasaamiseen työkaluja, ruuveja etkä liimaa. Osat vain yksinkertaisesti naksutellaan koloihin kiinni ja se on siinä! Laatikko kahvasta kantoon ja menoksi! Laatikkoa voi käyttää myös ilman kahvaa.

 

Laatikkoon on mahdollista saada myös logokaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pidemmän sivun keskelle. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

 

Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 

 

Kootun tuotteen mitat:

 - 225 mm x 155 mm x 130 mm

materiaali: käsittelemätön koivuvaneri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio