Sukkapuikot ja puikkomitta lahjarasiassa

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 29,90€ 28,40€ 26,91€
Alennus - 5% 10%
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tässäpä unelmalahja neulojalle: Koivuiset Novitan sukkapuikot sekä koivunlehden mallinen puikkomitta-avaimenperä koivuisesa koristemerkatussa lahjarasiassa. Koristelastut kuuluvat tuotepakettiin.

Koivuisilla Novita sukkapuikoilla (20cm, 3,5mm) on erittäin miellyttävä neuloa, sillä puikot ovat kevyet ja niiden pinta on sileä ja lämmin käsitellä. Novitan koivuiset sukkapuikot ovat FSC-sertifioitua koivua.

Koivunlehden mallisella puikkomitalla saat helposti selville neulepuikkojen paksuuden. Mitta kulkee näppärästi mukana kaikkialle, sillä se on samalla avaimenperä. 

Lahjarasia on laadukasta koivuvaneria. Rasiassa suuurempikin määrä sukkapuikkoja säilyy tallessa.

Voit halutessasi vaihtaa Novitan sukkapuikot kulmikkaaseen 5mm malliin. Kulmikkuuden ansiosta sukkapuikosta saa hyvän ja pitävän otteen. Kulmikas muotoiltu vähentää puristusta, jolloin käden ja käsivarren lihakset pysyvät rennompina. Kulmikkaat sukkapuikot on valmistettu FSC-sertifioidusta koivusta. Jos haluat vaihtaa tuotteeseen Novitan Kulmikkaat sukkapuikot (koko 5mm) ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä.

Saat halutessasi rasian kannen sisäpuolelle tekstimerkkauksen. Tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista

 

Rasian mitat: 223 mm x 78 mm x 44 mm