Sukkapuikot ja puikkomitta lahjarasiassa

35,90€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Novitan sukkapuikot sekä koivunlehden mallinen puikkomitta-avaimenperä kauniissa koivuisesa lahjarasiassa. on unelmalahja neulojalle!

Koivuisilla Novita sukkapuikoilla (20cm, 3,5mm) on erittäin miellyttävä neuloa, sillä puikot ovat kevyet ja niiden pinta on sileä ja lämmin käsitellä.

Koivunlehden mallisella puikkomitalla saat helposti selville neulepuikkojen paksuuden. Mitta kulkee näppärästi mukana kaikkialle, sillä se on samalla avaimenperä. Paksuudet ovat lasermerkattu mittaan, joten ne eivät myöskään kulu pois.

Voit halutessasi vaihtaa Novitan sukkapuikot kulmikkaaseen 5mm malliin. Kulmikkuuden ansiosta sukkapuikosta saa hyvän ja pitävän otteen. Kulmikas muotoiltu vähentää puristusta, jolloin käden ja käsivarren lihakset pysyvät rennompina. Jos haluat vaihtaa tuotteeseen Novitan Kulmikkaat sukkapuikot (koko 5mm) ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä.

Rasian voi personoida tekstikaiverruksen avulla! kaiverrus toteutetaan laser merkkauksena rasian kannen sisäpuolelle. Jos haluat personoida tuotteen, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.