Tammenlehvä-koru

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 43,90€ 41,70€ 39,51€
Alennus - 5% 10%
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Tammi on voimakas, ikiaikainen puu, joka symboloi muinaisille ihmisille hedelmällisyyttä, viisautta ja hyvää onnea. Kalevalan mukaan se, joka sai tammen lehvän, sai ikuisen rakkauden.

KOLO design Tammenlehvä–korussa on tammivanerista valmistettu tammenlehtiriipus nahkanauhassa. Tämä selkeälinjainen mutta silti näyttävä koru sopii sekä arkeen että juhlaan. Symboliikkansa ansiosta tamminen koru käy hyvin monenlaisiin tilanteisiin. Antaisitko Tammenlehvä-korun lahjaksi ystävälle, rakkaalle, ylioppilaalle tai rippilapselle? Eleettömyytensä vuoksi se sopii sekä miehille että naisille.

Koru toimitetaan tammisessa lahjarasiassa. Lahjarasiaan on mahdollista saada henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään.

Mitat:

Riipuksen koko 80 x 35 mm

Nahkanauhan pituus 100cm, pituutta voi säätää

Rasian koko 80mm x 165mm x 43mm