Tarjoilusetti - Koivu

57,90€

Tuotekuvaus:

Pieneen tilaan mahtuva Kolo Design tarjoilusetti on otettavissa helposti mukaan picnicille tai vaikka metsäretkelle.

Tarjoilusetti sisältää neljä kappaletta lasinalusia, servettitelineen sekä kolmion muotoisen tarjoiluastian. Ekologinen koivuvaneri on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi elintarvikekelpoisella parafiiniöljyllä. Pinnan voi pyyhkiä vedellä kostutetulla liinalla.

Tarjoiluastian reunojen pyöreät muodot jatkuvat myös pohjassa. Pohjalevy pakotetaan kaarevaksi reunoja apuna käyttäen. Lopuksi rakenne jäykistetään muotoon pienillä kiiloilla ilman liimaa tai ruuveja. Kokoamiseen menee vain pieni hetki ja astia on valmis käyttöön.

Servettitelineen laserleikkauksella toteutettu kaareva ulkomuoto ja lasinalusten puufiguurit antavat erikoisuudessaan hienon yksityiskohdan kattauksessa.

Upottavan pehmeälle sammalmatolle levitetty viltti, höyryävän kuumat karjalanpiirakat tarjoiluvadilla ja vieressä lasillinen mustaherukkamehua. Voisiko enää olla suomalaisempaa retkievästä? Suupieleen jääneet murut voi pyyhkäistä telineestä napatulla servetillä. Vanerista valmistetut lasinaluset helpottavat mehulasin pystyssä pysymistä epätasaisella alustalla. Mitäpä muuta sitä hyvän seuran lisäksi kaipaisi eväsretkelle?

Kuvassa on tarjoiluehdotus.

Tuotteiden mitat:

- Servettiteline 134mm x 37mm x 85mm

- Lasinalunen 85mm x 85mm x 3mm

- Tarjoiluvati 263mm x 273mm x 3mm

 

Tuote on tilapäisesti loppunut.