Tarjoilusetti - Tammi

Tuotekoodi: ya1012
  • Tuotteet yrityksesi logolla!
  • Siro litteä paketti!
  • Kauniit tuotteet & tyylikäs pakkaus!
  • Helppo lähettää tai ottaa mukaan!

Pyydä tarjous – vastaamme nopeasti! Ei aloituskuluja.

Mitäpä jos juhliesi tarjoiluastiat olisivatkin ainaisen tylsän keramiikan sijasta puuta? Öljytystä tammivanerista valmistetut tarjoiluvati, lasinaluset sekä servettiteline saavat vierailtasi ansaitsemansa huomion.

 

Kolo Design tarjoilusetti sisältää neljä kappaletta lasinalusia, servettitelineen sekä kolmion muotoisen tarjoiluastian. Ekologinen tammipintainen vaneri on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi elintarvikekelpoisella parafiiniöljyllä. Pinnan voi pyyhkiä vedellä kostutetulla liinalla.

 

Tarjoiluastian reunojen pyöreät muodot jatkuvat myös pohjassa. Pohjalevy pakotetaan kaarevaksi reunoja apuna käyttäen. Lopuksi rakenne jäykistetään muotoon pienillä kiiloilla ilman liimaa tai ruuveja. Kokoamiseen menee vain pieni hetki ja astia on valmis käyttöön.

 

Servettitelineen laserleikkauksella toteutettu kaareva ulkomuoto ja lasinalusten puufiguurit ovat erikoisuudessaan hieno yksityiskohta pöydän kattauksessa.

 

Tarjoilusetin vatiin on mahdollista saada myös logokaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pohjaosaan keskelle. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 


Aineistojen lähetysohjeet

Huom! Mikäli tilauksellasi on logomerkattuja tuotteita, lähetä logotiedosto(t) tilauksen päätteeksi tilaus(at)kolodesign.fi osoitteeseen sähköpostin liitteenä! Lisää viestin otsikkoon tilausnumero, jonka löydät verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta. 


 

Tuotteiden mitat:

 

- Servettiteline 134mm x 37mm x 85mm

 

- Lasinalunen 85mm x 85mm x 3mm

 

- Tarjoiluvati 263mm x 273mm x 3mm

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio