Tarjoilusetti - Tammi

Määrä 1 2-4 5+ 
Kappalehinta 69,00€ 65,56€ 62,11€
Alennus - 5% 10%
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Mitäpä jos juhliesi tarjoiluastiat olisivatkin ainaisen tylsän keramiikan sijasta puuta? Öljytystä tammivanerista valmistetut tarjoiluvati, lasinaluset sekä servettiteline saavat vierailtasi ansaitsemansa huomion.

Kolo Design tarjoilusetti sisältää neljä kappaletta lasinalusia, servettitelineen sekä kolmion muotoisen tarjoiluastian. Ekologinen tammipintainen vaneri on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi elintarvikekelpoisella parafiiniöljyllä. Pinnan voi pyyhkiä vedellä kostutetulla liinalla.

Tarjoiluastian reunojen pyöreät muodot jatkuvat myös pohjassa. Pohjalevy pakotetaan kaarevaksi reunoja apuna käyttäen. Lopuksi rakenne jäykistetään muotoon pienillä kiiloilla ilman liimaa tai ruuveja. Kokoamiseen menee vain pieni hetki ja astia on valmis käyttöön.

Servettitelineen laserleikkauksella toteutettu kaareva ulkomuoto ja lasinalusten puufiguurit ovat erikoisuudessaan hieno yksityiskohta pöydän kattauksessa.

Tarjoilusetin kolmiovatiin on mahdollista saada henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena pohjaan keskelle. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat. Fonttimallit löydät tuotekuvista.

Voit myös määritellä itse tekstikaiverruksen sijainnin tuotteessa. Jos haluat antaa lisäohjeita merkkaukseen liittyen, kirjoita siitä tilauksen loppuvaiheen lisätietokenttään. 

 


Kuvassa on tarjoiluehdotus.

Tuotteiden mitat:

- Servettiteline 134mm x 37mm x 85mm

- Lasinalunen 85mm x 85mm x 3mm

- Tarjoiluvati 263mm x 273mm x 3mm