Uistin lahjarasiassa - Koivu

38,50€
Kaiverrus
Jos haluat kaiverrustekstin, valitse haluamasi fontti.
Kaiverrusteksti:
Määrä: kpl

Tuotekuvaus:

Onko kaverisi kalamies ja sinulla lahjaideat hukassa? Älä mieti enempää, tilaa HK Varma Kalkkaro uistin pakattuna upeaan Kolo Design lahjarasiaan. Kalkkaro on ollut jo vuosia Suomen suosituimpien kuhavaappujen kärkikastia. Tällä yhdistelmällä pyyntimiehistä tulee saamamiehiä ja siimat pysyvät kireällä.

Ekologisesta käsittelemättömästä koivuvanerista valmistettu rasia on monikäyttöinen myöhemminkin jos uistin jostain syystä jää siihen järven ainoaan uppotukkiin. Rasia toimitetaan kasattuna ja se sisältää koristepurun päälle asetellun uistimen.

Rasiaan on mahdollista saada myös henkilökohtainen tekstikaiverrus. Kaiverrus toteutetaan lasermerkkauksena rasian kanteen, ulkopuolelle. Jos haluat yksilöidä tuotteen omalla tekstillä, tee tuotekortilla halutut valinnat.

Jos haluat merkkauksen kannen sisäpuolelle, tai jos sinulla on muita toiveita merkkaukseen liittyen, kirjoita niistä lisätietokenttään.

HUOM! HK Varman Kalkaro uistimen väri voi vaihdella, eikä ole aina sama kuin tuotekuvassa. Uistimen pituus n. 13cm


Rasian sisämitat:

- 148 mm x 70 mm x 36 mm

Riikka

torstaina, 18. lokakuuta, 2018

Arvio:

Ostin tämän isänpäivälahjaksi! Toivottavasti sattui sopiva uistin :) Rasia on ainakin todella kaunis ja kiitos myös kaiverruksesta, josta tuli tosi kiva!!!