Valmistujaislahjat

Valmistujaislahjat - muista ylioppilasta tai ammattiin valmistunutta ainutlaatuisella, personoidulla lahjalla!

Kolo Designin kotimaiset lahjatuotteet ovat täydellisiä lahjaideoita ylioppilaalle sekä ammattiin tai korkeakoulusta valmistuneelle. Muista valmistunutta unohtumattomalla lahjalla, jonka kruunaat personoidulla tekstikaiverruksella!

Näytetään tuotteet 1 - 10 (10 tuotteesta)

Kolo Design Valmistujaislahjat

Ylioppilas- tai ammattitutkinnon suorittaminen on yksi elämän merkkipaaluista. Muista koulunsa päättävää kotimaisten Kolo Designin lahjatuotteiden avulla! Lahjastasi ainutlaatuisen tekee henkilökohtainen tekstikaiverrus. Voit muistaa valmistunutta vaikka et pääsisi itse juhliin paikalle, postituspalvelumme avulla lähetämme tilaamasi lahjan suoraan valmistuneelle. Syötä vain lahjansaajan tiedot tilaukseesi ja me hoidamme loput!

Personoitu valmistujaislahja

Voit personoida lahjasi valmistuneelle mielenkiinnon kohteen mukaan. Valikoimastamme löytyy lahjasettejä niin kalastajille kuin golfaajille, käsitöistä pitäviä unohtumatta. Lisäksi lahjastasi ainutlaatuisen tekee henkilökohtainen tekstikaiverrus. Päivämäärä, nimi tai onnentoivotus kaiverrettuna lahjaasi tekee siitä uniikin, ainoan maailmassa. Kaiverruksen ansiosta lahjasi tuo aina mieleen valmistujaisjuhlat sekä sinut.

Valmistujaislahja ideoita

Valikoimastamme löydät valmistujaislahjat jokaiseen lähtöön! Kalastajan unelmalahjan, uistimen tyylikkäässä lahjarasiassa, golfaajalle täydellinen valinta on golf-setti. Jos valmistunut suunnittelee uuteen kotiin muuttoa, lahjaksi sopii upea seinäkello, omalla kaiverruksella. Lisäksi meiltä löydät myös upet puiset valmistujaiskortit. Tutustu valikoimaamme ja löydä valmistuneelle sopiva lahja!

Ylioppilasjuhlien koristeet

Meiltä löydät tuotteita valmistujais- sekä ylioppilasjuhlien koristeluun. Ylioppilas kakun kruunaa tyylikäs ja näyttävä lyyra kakkukoriste. Jos haluat tyylikkään puisen teeman koko juhlakattaukseen, voit hyödyntää tarjoilusettiämme kattauksessa! Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät rusetit osaksi juhlapukua!