Valmistujaislahjat

Valmistujaislahjat - muista ylioppilasta tai ammattiin valmistunutta personoidulla, kotimaisella lahjalla!

Kolo Designin kotimaiset lahjatuotteet ovat täydellisiä lahjaideoita ylioppilaalle sekä ammattiin tai korkeakoulusta valmistuneelle. Anna unohtumaton lahja personoidulla tekstikaiverruksella!

Näytetään tuotteet 1 - 9 (9 tuotteesta)

Mitä valmistujaislahjaksi?

Ylioppilas- tai ammattitutkinnon suorittaminen on yksi elämän merkkipaaluista. Muista koulunsa päättävää kotimaisten Kolo Designin lahjatuotteiden avulla! Lahjoihin saat henkilökohtaisen tekstikaiverruksen ja tarvittaessa voit valita lahjan toimituksen myös suoraan valmistuneelle, jos et itse pääse paikalle juhliin.

Valmistujaislahjojen kaiverrukset

Voit personoida lahjasi lahjansaajalle tarkoitetulla kaiverruksella. Päivämäärä, nimi tai onnentoivotus kaiverrettuna lahjaan tekee siitä erottuvan sekä ikimuistoisen. Kaiverruksen avulla lahjansaaja muistaa sinut, lahjasi sekä mukavan juhlapäivän pitkään.

Kotimainen lahjaidea

Valmistamme ja suunnittelemme kaikki tuotteemme omalla tehtaallamme Joensuussa. Tuotteet valmistetaan vanerista vastuullisesti sekä ympäristöä kunnioittaen. Siksi Kolo Design tuotteet ovat aidosti kotimainen sekä ekologinen valinta lahjaksi tärkeisiin juhlapäiviin!

Valmistujais juhlien koristelu

Meiltä löydät tuotteita valmistujais- sekä ylioppilasjuhlien koristeluun. Ylioppilas kakun kruunaa tyylikäs ja näyttävä lyyra kakkukoriste. Jos haluat tyylikkään puisen teeman koko juhlakattaukseen, voit hyödyntää tarjoilusettiämme kattauksessa! Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät rusetit osaksi juhlapukua!